Skip to content

(video) Pedro Almodovar arata imagini de la filmarile Madres Paralelas cu Penélope Cruz

Pedro Almodovar are in lucru un nou film de lung metraj, Madres Paralelas, despre maternitate si lucreaza cu o parte din actritele sale preferate:  Rossy de Palma, Julieta Serrano si Penelope Cruz.

Filmul spune povestile a doua femei care nasc in aceeasi zi, iar Almodovar – care are acum 71 de ani – se intoarce la limba spaniola ca mod de lucru (dupa un film in engleza lucrat cu Tilda Swinton).

In distributie mai sunt Aitana Sánchez-Gijón, Milena Smit si Israel Elejalde, toate actrite care au mai lucrat cu Almodovar.

Sunt anuntate 10 saptamani de fimare, iar Almodovar spune ca prin acest film – pe care-l descrie ca o drama intensa –  vorbeste despre origini si despre sansa de a te naste intr-o familie cu o anume descendenta.

Nu a fost anuntata nicio data de lansare, dar cel mai probabil filmul va face traseul festivalurilor importante anul viitor. 

Cel mai recent film de lung metraj al lui Almodovar, Dolor y Gloria, a fost vedeta la Cannes unde Antonio Banderas a primit premiul pentru cel mai bun actor, iar filmul a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film strain.

Iata primele imagini din culisele noii productii semnate de Pedro Almodovar.

Penelope Cruz a debutat in cinematografie, dupa o cariera scurta in tv, la 17 ani in filmul lui Almodovar, Jamon, Jamon.

De atunci a mai jucat in Live Flesh (1997), All about my mother (1999), Volver (2006), Broken Embraces (2009), Julieta (2016) si Dolor y Gloria (2019), toate filme regizate de Almodovar.

Citește în continuare