Skip to content

VIDEO. Primul teaser din serialul romanesc “Bani negri (pentru zile albe)”care va avea premiera anul acesta la HBO si pe HBO GO

HBO a publicat primele imagini pentru serialul “Bani negri (pentru zile albe)”, regizat de Daniel Sandu, care va avea premiera anul acesta. Serialul ii are in distributie pe Alexandru Papadopol, Cristian Bota, Medeea Marinescu, Gavril Patru, Valeriu Andriuta, Adriana Irimescu, Maruca Baiasu si Iulia Dinu, pointer altii. 

Serialul “Bani negri (pentru zile albe)” spune povestea a doi prieteni care glumesc despre jaful pe care vor sa il comita. Gluma se intoarce impotriva lor cand discutia le este auzita si interpretata gresit. Astfel, cei doi ajung in situatia de a planifica si executa jaful perfect. Cei doi prieteni, Doru si Ionel, sunt interpretati de Alexandru Papadopol (“Marfa si banii”, “Acasa la tata”, “Occident”) si Cristian Bota (“Un pas in urma serafimilor”, “Karmasutra”, “Poarta Alba”), iar personajul principal feminin este Medeea Marinescu, in personajul Evelina.

Filmarile pentru aceasta productie au avut loc la Piatra Neamt, Onesti si Bucuresti in vara anului trecut, acestia avand nevoie de un decor care sa inspire tipicul romanesc al oraselor de provincie. La momentul inceperii filmarilor pentru “Bani negri (pentru zile albe)”, regizorul Daniel Sandu declara ca “Mi-am dorit sa creez o poveste spectaculoasa la limita subtire dintre comedie si drama, despre oameni obisnuiti care ajung in situatii incredibile. Si asta, intr-o lume în care interpretarea timpului este diferita de cea normala. Daca ar fi sa concentrez povestea serialului intr-un singur cuvant cred ca acesta ar fi «consecinte». Este despre efectul de domino al unor actiuni declansate la randul lor de o mica gluma nevinovata”.

Regizorul Daniel Sandu este la a doua colaborare cu HBO Europe, acesta fiind si unul dintre scenaristii serialului Hackerville

Productia romano-germana a seriei Hackerville, produsa tot de HBO Europe, este inspirata din viata reala, prezentand o practica comuna, mai ales in anii 90’, despre cyber-criminalitate si hackeri romani care au dat lovitura in strainatate, reusind sa sparga sisteme informatice din cele mai performante. Serialul prezinta o investigatie privind o banca germana care a fost atacata de hackeri romani, urmarind cautarile investigatorului neamt Liza Metz (Anna Schumacher) care se parteneriaza cu politistul roman Adam Sandor (Andi Vasluianu) pentru a-i descoperi pe cei care au reusit sa sparga sistemul informatic al bancii germane.

Citește în continuare