Skip to content

Ducele si Ducesa de Susex, adica Printul Harry si Meghan Markle, au facut publica prima imagine cu fiica lor, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor. Fotografia cuplului impreuna cu cei doi copii este pe felicitarea de sarbatori a familiei.

Astazi , Harry si Meghan au facut publica imaginea de pe felicitarea lor de Sarbatori; in ea apar fetita de 6 luni, Lilibet, careia familia ii spune Lili, dar si Archie Harrison Mountbatten-Windsor, baiatul cel mare al cuplului.

„Anul acesta, in 2021, am primit-o pe lume pe fiica noastra, Lilibet. Archie ne-a transformat in „mama” si „tata”, iar Lili ne-a făcut o familie”, scriu cei doi in felicitarea lor.

Pe masura ce privim spre 2022, am făcut donatii in numele dumneavoastra catre mai multe organizatii care onoreaza si protejeaza familiile – de la cele care sunt relocate din Afganistan, la familiile americane care au nevoie de concediu parental platit.”

Vă dorim un sezon de sarbatori fericit si un An Nou prosper, din partea familiei noastre pentru a voastra. Harry, Meghan, Archie si Lili”, au semnat cei din familia Sussex pe felicitare.

Anul acesta a fost unul foarte tumultuos pentru tanarul cuplu Harry si Meghan, cu declaratii controversate in emisunea lui Oprah, cu decesul bunicului – Printul Philip, dar si cu contracte semnate pentru Netflix in vederea producerii unor filme pentru copii.

Citește în continuare