Skip to content

(video) A aparut un nou trailer al sezonului 3 din Bridgerton. Povestea de dragoste a lui Anthony si a sotiei sale, Kate, continua si in noile episoade.

Netflix a dezvaluit un nou trailer pentru sezonul 3 din Bridgerton in care se pune accentul pe romantismul dintre cele doua personaje principale ale sezonului trecut: Anthony si Kate.

Pastrand formula sezoanelor anterioare si a romanelor scrise de Julia Quinn — din care este adaptat serialul — , sezonul 3 va urmari calatoria romantica a unui alt membru al familiei Bridgerton, in Anglia de la inceputul secolului al XIX-lea. Dupa Daphne si Anthony este randul lui Colin Bridgerton (jucat de Luke Newton) sa traiasca un final fericit alaturi de Penelope Featherington (jucata de Nicola Coughlan).

Insa noul trailer dezvaluie faptul ca relatia dintre Anthony si Kate va ramane in continuare in atentia firului narativ. Este o schimbare fata de primele doua sezoane cand actorul Rege-Jean Page ─ protagonistul primului capitol Bridgerton ─ nu a revenit pentru sezonul 2 iar actrita Phoebe Dynevor nu va juca in sezonul 3.

Trailerul dezvaluie un alt indiciu mult-asteptat de fanii seriei: introducerea Francescai (jucata de Hannah Dodd), sora mai mica a familiei Bridgerton, despre care se considera ca va fi protagonista sezonului 4. In secventa de mai jos, Francesca se afla la un bal, incercand sa scape de atentia oferita de fratele ei, Anthony.

Noul sezon va fi lansat in doua parti, pe 16 mai si 13 iunie 2024. 

In cadrul unui eveniment desfasurat de Ziua Indragostitilor, au fost dezvaluite noi informatii despre sezonul 3 de catre producatoarea Shonda Rhimes, showrunner-ul sezonului 3, Jess Brownell, autoarea romanelor originale Bridgerton, Julia Quinn, si membrii distributiei: Nicola Coughlan, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Adjoa Andoh, Claudia Jessie, Luke Thompson si Martins Imhangbe. Au fost prezentate titlurile noilor episoade, fotografii exclusive ale personajelor, un anunt surpriza despre o nunta pentru fani si un alt trailer din viitorul sezon, pe care il puteti urmari mai jos.

Rhimes si Brownell au confirmat ca noile episoade — opt la numar — vor include si momentul preferat al fanilor din romanul „Indragostita de domnul Bridgerton”, in care Penelope ii bandajeaza mana lui Colin dupa ce acesta se taie accidental.

Pe langa Colin, noul sezon introduce un alt pretendent pentru Penelope – Lord Debling (Sam Phillips). Iar in privinta distributiei, din fotografiile dezvaluite de Netflix se poate observa ca vor reveni majoritatea personajelor deja cunoscute cu exceptia lui Daphne (Phoebe Dynevor).

Vor reveni Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), Benedict Bridgerton (Luke Thompson), Queen Charlotte (Golda Rosheuvel), Lady Danbury (Adjoa Andoh), Cressida Cowper (Jessica Madsen), Will Mondrich (Martins Imhangbe), Alice Mondrich (Emma Naomi) si surorile Featherington Prudence Featherington (Bessie Carter) si Philipa Featherington (Harriet Cains).

Adjoa Andoh si Golda Rosheuvel au dezvaluit ca Netflix va sarbatori dragostea comunitatii si va recompensa un cuplu de super-fani cu o nunta in tematica Bridgerton. 

Momentan nu au fost anuntate alte detalii despre aceasta competitie insa informatiile despre posibilitatea de a avea o nunta in stilul Bridgerton vor fi publicate pe Tudum.com. 

In trailerul de mai sus, Penelope il confrunta in cele din urma pe Colin cu privire la reticenta acestuia de a o curta. „Pentru ca te fac de ras, bineinteles ca nu m-ai curta niciodata”, ii spune ea, cu lacrimi in ochi.

Dupa cum se arata in sezoanele 1 si 2, pudica Penelope se indragosteste treptat de Colin, desi acesta este in mare parte inconstient de sentimentele ei pentru el.  In noile episoade care vor fi lansate in lunile mai si iunie veti vedea o progresie a prieteniei lor intr-o relatie de dragoste care va culmina, cel mai probabil, cu o nunta fastuoasa.

Potrivit Netflix, sezonul 3 suna astfel: „Dornic sa isi recastige prietenia, Colin se ofera sa o indrume pe Penelope pe calea increderii pentru a o ajuta sa isi gaseasca un sot in acest sezon. Dar cand lectiile sale incep sa functioneze un pic prea bine, Colin trebuie sa se  intrebe daca sentimentele sale pentru Penelope sunt cu adevarat doar prietenesti. In plus, destramarea relatiei cu Eloise (Claudia Jessie), care si-a gasit o noua prietena intr-un loc cat se poate de neasteptat, complica si mai mult lucrurile pentru Penelope. Din cauza prezentei constante in inalta societate, ii este din ce in ce mai greu sa pastreze secretul lui Lady Whistledown.”

Din imaginile facute publice iese in evidenta in repetate randuri actrita Hannah Dodd in rolul Francesca Bridgerton. Se preconizeaza ca sezonul 4 din Bridgerton se va concentra deopotriva pe povestea de dragostea a Francescai dar si pe cea a fratelui ei, Benedict (Luke Thompson).

Mai multe detalii despre franciza Bridgerton puteti descoperi mai jos.

Citește în continuare