Skip to content

Julia Roberts, Andrew Garfield, Chloë Sevigny si Ayo Edebiri au inceput filmarile „After The Hunt” la Londra. Filmul este regizat de Luca Guadagnino (Call me by your name, Challengers).

Zilele trecute, la Londra au inceput filmarile pentru „After The Hunt”, noul lungmetraj regizat si produs de cineastul italian Luca Guadagnino. In timp ce in unele cinematografe inca mai ruleaza cea mai recenta pelicula a sa, “Challengers”, regizorul a trecut deja la urmatorul proiect care se anunta cel mai mare din cariera lui.

Magnitudinea “After The Hunt” este confirmata de distributie: Julia Roberts, Chloë Sevigny, Andrew Garfield si Ayo Edebiri.

Anuntul inceperii filmarilor a fost confirmat printr-o serie de imagini distribuite pe retelele de socializare de Sevigny care a postat fotografii cu echipa proiectului de la repetitii si din timpul unei cine cu acestia si Guadagnino.

Fotografia ii include pe Guadagnino, Roberts, Sevigny, Edebiri alaturi de Andrew Garfield, Michael Stuhlbarg, Lio Meheil, Ariyan Kassam si Will Price. 

Pe un scenariu de Nora Garrett, “After the Hunt” este descris de distribuitorul Amazon MGM Studios drept un un thriller intens despre o profesoara universitara (Julia Roberts) care se afla la o rascruce personala si profesionala atunci cand o eleva-vedeta lanseaza o acuzatie impotriva unuia dintre colegii ei, iar un secret intunecat din propriul ei trecut ameninta sa iasa la iveala.

Nu este prima data cand Roberts joaca rolul unei profesoare care se confrunta cu studenti problematici. O expozitiune similara a avut si “Zambet de Mona Lisa” din 2003, in care studentele erau judecat de Kirsten Dunst, Julia Stiles si Maggie Gyllenhaal. La vremea respectiva, salariul de 25 de milioane de dolari primit pentru film era cea mai mare suma oferita unei actrite pentru un rol.

“After The Hunt” vine dupa ce Guadagnino a celebrat recent cea mai mare premiera a sa cu “Challengers”.

Desi nu a fost foarte apreciat de criticii de specialitate, “Challengers” a debutat cu 15 milioane de dolari ca incasari de box office, pana in prezent a strans aproape 100 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Dupa succesul urias de care s-a bucurat “Call me by your name” — care i-a lansat cariera lui Timothee Chalamet si a castigat zeci de premii, inclusiv un Oscar pentru scenariu —, Guadagnino s-a bucurat de popularitate in randul publicului tanar si a profitat de acest lucru mizand pe proiecte cu actori tineri si frumusei, cu afinitate printre fanii lui Chalamet. 

In 2020 l-a distribuit pe Jack Dylan Grazer in mini-seria “We Are Who We Are” de pe HBO, in 2022 l-a pus pe Chalamet intr-o poveste despre canibalism in “Bones and All” (castigator al Leului de Argint la Festivalul de la Venetia), in ambele proiecte a jucat si Chloe Sevigny. Ulterior, “Challengers” i-a avut ca protagonisti pe Zendaya (cea mai mare vedeta in randul tinerilor), Josh O’Connor (care l-a jucat pe Printul Charles in “The Crown”, sezoanele 3-4) si Mike Faist. Un alt proiect pe care l-a incheiat si care urmeaza sa fie lansat in curand este “Queer” cu Daniel Craig si Drew Starkey in rolurile principale, Starkey fiind cunoscut adolescentilor pentru hitul “Love Simon”. 

Intre timp, pe Julia Roberts o puteti vedea mai jos in cea mai recenta campanie Chopard pentru bijuterii iar pe Andrew Garfield este posibil sa il urmariti in rolul lui Iisus Hristos in noul film al lui Martin Scorsese.

Pe Ayo Edebiri o vedeti in noul sezon “The Bear” iar pe Chloe Sevigny, intr-un rol superb in “FEUD”, despre “Lebedele” lui Truman Capote, ambele disponibile pe Disney+.

Citește în continuare