Skip to content

Beauty 2.0. NuFace – Noul gadget care va asigura tonifierea faciala

Ingrijirea trupului si a pielii va avea intotdeauna rezultate in timp. Este practic un fel de consolidare a casei in care sufletul nostru traieste. Cand incercati noi produse, ori noi dispozitive dedicate ingrijirii tenului, ori pielii in general trebuie sa fiti constienti de faptul ca tot ceea ce faceti va avea rezultate vizibile in timp, insa dedicarea timpului si atentia acordata propriei persoane va avea intotdeauna efecte pozitive si ca urmare va veti putea bucura mai mult timp de sanatatea voastra. Cum tehnologia se dezovlta ca gandul ca vantul, venim in intampinarea voastra cu un nou gadget de tonifiere a tenului care inlocuieste cu usurinta interventia de lifting.

Spa la voi acasa. Gadgetul NuFace foloseste stimulare musculara electrica utilizata in centrele de kinetoterapie

NuFace Trinity este un dispozitiv de tonifiere a tenului, care ofera un facial-lift si este recomandat de specialisti a fi folosit intre 5 si 20 de minute pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. Acesta foloseste FDA – elemente de stimulare cu microcurent pe suprafete mari ale fetei.

Tehnologia microcurenta folosita de acest dispozitiv este inspirata de masinile profesionale EMS (stimulare musculara electrica) care au fost si sunt in continuare folosite pe fata si corp de profesionisti de zeci de ani. Pentru organism, EMS este utilizat in centrele de kinetoterapie pentru refacerea muschilor pentru pacientii imobilizati partial sau total (cum ar fi membrele rupte sau paralizia) pentru a crea rezistenta. Prin trimiterea (minusculilor) curenti electrici prin pielea voastra, aceste tratamente stimuleaza muschii dedesubt. Cu alte cuvinte, imaginati-va muschii de sub pometi si de-a lungul maxilarului facand o multime de miscari. Cand incep sa tonifieze, chipul vostru va capata un aspect mai sculptat.

Dispozitivul are un senzor inteligent pentru piele si atasamente care pot fi inlocuite pentru a permite o varietate de terapii exact asa cum le primiti in cadrul unui spa. Din pacate, NuFace nu se gaseste la noi in tara, insa poate fi comandat cu usurinta pe internet.

Dispozitivul va avea in timp rezultat de sculptare a tenului si eliminarea vizibila a liniilor fetei

NuFace stimuleaza delicat si eficient pielea pentru a imbunatati conturul facial, tonusul pielii, aspectul pometilor proeminenti fiind un alt rezultat castigat in urma folosirii acestui gadget si reduce in mod garantat ridurile. Potrivit recenziilor oferite de specialist in domeniu, rezultatul este unul exceptional, observandu-se dupa cateva folosiri cum tenul capata elasticitate si luminozitate.

Citește în continuare