Skip to content

Cele 12 postere noi din filmul Star Wars au fost gandite precum cartile de schimb din anii ’90.

Disney a lansat o colectie impresionanta de 12 postere cu fiecare dintre personajele din noul film din seria Star Wars: The Rise of Skywalker.


Vizualurile sunt mai simple decat posterele filmelor anterioare din Star Wars, ilustreaza personajele pe fundalul negru plin de stele. Au fost gandite precum cartile de schimb populare in anii ’90 respectand trendurile actuale de nostalgie. 

Campania este gandita pentru generatia care a crescut cu Star Wars in speranta cava fi atrasa sa mearga in cinematografe din 20 decembrie, cand va avea loc premiera in Romania.

Star Wars: The Rise of Skywalker a fost regizat de J.J Abrams si ii are in distributie pe Carrie Fisher, prin filmari din episodul anterior realizat inainte de moartea sa (detalii aici), Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid si Billy Dee Williams.

Influenta Star Wars a depasit granitele cinematografiei si a ajuns in hainele purtate pe strada. Vezi AICI cum au influentat cateva scene din filme colectii de moda!

Vanzari record pentru bilete cu doua luni inainte de premiera mondiala. “The Rise of Skywalker” este ultimul episod din acest capitol Star Wars.

Vanzarile biletelor pentru primele proiectii “The Rise of Skywalker” au stabilit noi recorduri in industria cinematografica. Au fost puse in vanzare pe 21 octombrie, in aceeasi zi in care a fost lansat si ultimul trailer al filmului. 

Site-ul Atom Tickets a raportat vanzari cu 45% mai mari in prima ora decat productia Avengers: Endgame care detine recordul mondial pentru cele mai mari incasari din toate timpurile: 2,9 miliarde de dolari. La finalul zilei, Star Wars a ramas pe locul al doilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din pre-vanzari.

Reprezentantii site-ului Fandango au declarat ca au avut cea mai mai cerere pentru un film din seria Star Wars de pana acum. 

Asteptarile fanilor Star Wars sunt cu atat mai mari cu cat “The Rise of Skywalker” este al noualea si ultimul episod din acest capitol Star Wars. Dupa 42 de ani, cea mai lunga franciza Sci-Fi din istorie ajunge la sfarsit. 

Noul film va include batalia finala intergalatica, va introduce personaje noi si va folosi imagini de arhiva cu actrita Carrie Fisher in rolul Printesei Leia. 

Producatorii au declarat ca povestea nu a fost influentata in vreun fel de decesul actritei in decembrie 2016. Au reusit sa transforme imaginile de arhiva cu ajutorul tehnologiei astfel incat interactiunea cu personajele sa fie asa cum scria in scenariu.

Urmatoarele filme din seria Star Wars vor fi lansate in week-endul de dinainte de Craciun in anii 2022, 2024 si 2026. Lansarile au fost alternate la doi ani prin decizia celor de la Disney, detinatorul francizei. Tot ei vor lansa si premierele “Avatar” ale lui James Cameron in decembrie 2021, 2023 si 2025.

Bilete pentru primele proiectii Star Wars: The Rise of Skywalker pot fi cumparate de aici.

Citește în continuare