Skip to content

(Concurs Urban.ro) Vrei sa mergi pe platourile de filmare ale filmului Downton Abbey? E foarte simplu!

Urban.ro va invita la un concurs foarte special. Puteti merge pe platourile de filmare ale noului film de lung metraj Downton Abbey care are premiera in toata lumea in acest week end.

Ca sa participati la concursul care va duce in Anglia, la castelul Highclere, trebuie sa faceti dovada ca ati vazut un spectacol – film la cinema, teatru, dans – pana la sfarsitul lunii septembrie si ca ati platit biletul de intrare.

Trimiteti-ne pe adresa contact (@) urban.ro o fotografie cu biletul de la oricare spectacol ati fost in luna septembrie, pana pe 30 septembrie la ora 24.00, si intrati in tragerea la sorti pentru excursia pe platourile de filmare de la Downton Abbey.

Cititi aici regulamentul concursursului. Va rugam sa va asigurati ca veti fi disponibili in perioada in care are loc vizita in Anglia (23-25 octombrie) si ca sunteti eligibili pentru concurs in conformitate cu regulamentul.

Daca vreti sa aflati povestea castelului in care s-au filmat filmul de lung metraj Downton Abbey, dar si serialul cu acelasi nume, puteti citi aici un articol amplu care urmareste si povestile de viata ale proprietarilor acestui castel, dincolo de scenariile dramatizate pentru public.

Citește în continuare