Skip to content

(galerie foto) Catherine Deneuve, Maggie Gyllenhaal si Spike Lee pe covorul rosu la Cannes 2021, ziua 6. Radu Muntean, Maria Popistasu si Ilona Brezoianu au fost prezenti pentru premiera mondiala „Intregalde”.

Ajuns la jumatate, Festivalul de Film de la Cannes se desfasoara in continuare in conditii de siguranta, cu aparitii surprinzatoare pe covorul rosu si in sesiunile de portrete dinaintea premierelor cinematografice programate in fiecare seara dupa 18:00.

Pentru ziua a 6-a, cel mai important eveniment pentru Romania este premiera mondiala a lungmetrajului „Intregalde” in regia lui Radu Muntean.

Filmul a fost inclus in selectia Quinzaine des Réalisateurs de la Cannes, este cel de-al saptelea lungmetraj semnat de Radu Muntean si a doua participare la Quinzaine, dupa ce in 2008 a facut parte din selectie cu filmul ”Boogie”. Alaturi de Maria Popistasu, Ilona Brezoianu si Alex Bogdan, din distributia filmului ”Intregalde” fac parte si Luca Sabin, Toma Cuzin, Carmen Lopazan si Gabor Bondi.

Dupa premiera filmului, regizorul a participat la o sesiune de intrebari si raspunsuri alaturi de actritele Maria Popistasu si Ilona Brezoianu. Mai jos puteti vedea atat imaginile de la panoul oficial Quinzaine des Réalisateurs de la Cannes dar si inregistrarea completa post-proiectie.

Pe parcursul zilei de duminica, Sean Penn a fost prezent alaturi de fiica sa, Dylan Peen si de Katheryn Winnick pentru o sesiune de portrete menita sa promoveze productia „Flag Day” lansata cu o seara inainte.

Dupa aparitia surprinzatoare de sambata seara, Catherine Deneuve a revenit in fata fotografilor pentru a promova filmul „Peaceful” alaturi de Cécile de France. 

Pe parcursul serii au avut loc alte doua premiere cinematografice aflate in competitia oficiala a festivalului: „Tre Piani” (Three Floors) in regia lui Nanni Moretti – fiind prezenti regizorul si actorii filmului: Paolo Del Brocco, Elena Lietti, Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Margherita Buy, Adriano Giannini siDomenico Procacci. A doua premiera a fost „Bergman Island”, regizat de Mia Hanson-Love. Mai jos veti gasi galeria foto cu aparitiile de pe covorul rosu.

Paolo Del Brocco, Elena Lietti, Riccardo Scamarcio, Alba Rohrwacher, Nanni Moretti, Margherita Buy, Adriano Giannini si Domenico Procacci

Aparitiile din zilele anterioare la Cannes pot fi urmarite mai jos.

Citește în continuare