Skip to content

Destinatia Anului by Prima TV, alegerile urban.ro. Green Village Resort, complex all inclusive din Delta Dunarii deschis tot anul, care in august gazduieste festivalul Anonimul

In sezonul trei al emisiunii Prima TV, Destinatia anului, castigatoarea declarata prin voturile publicului a fost zona Bucovinei, iar asta spune multe despre nevoia noastra de traditie si cat de mult apreciem un loc un adevarat spectaculos in aceasta tara.

Proiectul dezvoltat de Prima TV si sustinut de Fuzetea isi doreste sprijinirea comunitatilor locale in efortul lor de afirmare ca puternice branduri turistice atat pentru publicul din Romania, cat si pentru cel international.

Una dintre cele mai spectaculoase destinatii din Romania, Delta Dunarii, are deja complexuri de standard international care sunt o bucurie pentru turistii din toata lumea.

In campania Destinatia Anului by Prima TV a fost votat complexul care se numeste Green Village din Sfantu Gheorghe, un loc cu adevarat spectaculos care are si o componenta culturala foarte puternica: in august este locul unde se desfasoara Festivalul de film Anonimul si, daca va rezervati locuri in timpul festivalului, ii veti vedea la masa sau pe aleile din orasel pe unii dintre cei mai mari actori romani. In plus, in fiecare seara, in camping sunt proiectii in aer liber cu filme de arta, sunt concerte, iar in cinematograful din complex pe langa proiectii de filme sunt si masterclass-uri cu actori si regizori.

Dar daca nu sunteti pasionati de film, complexul, care are capacitatea de a gazui vizitatori inclusiv iarna,  este unul dintre cele mai frumoase exemple despre “un loc departe de lumea dezlantuita”.

Se ajunge cu barca/vaporasul de la Tulcea sau Murighiol ( e o calatorie de o ora) si practic esti in capatul estic al tarii.

De altfel la o calatorie pe jos din complex catre mare de maximum 30 de minute ajungeti la locul in care Dunarea se varsa in mare, iar perspectiva e absolut minunata.

Green Village 4* Resort, intins pe o suprafata de 30.000 de metri patrati, este un resort care sustine un mod de turism constient, sustenabil, facut cu maturitate. Pentru Green Village, grija fata de natura, oameni si mediu si atentia la detalii sunt si vor fi mereu o prioritate.

Experienta Green Village 4* Ressort incepe in Murighiol, de unde oaspetii sunt preluati cu ambarcatiunile Green Village, intr-o prima excursie de aproximativ 60 de minute pe canalele pline de flora si fauna ale Deltei, catre Resort.
Capacitatea de cazare a Resortului este asigurata de un total de 89 de camere, apartamente si penthouse-uri, fiecare dispunand de terasa si vedere catre lacurile si canalele Dunarii. Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilierul din bambus si finisajele atent alese compun cadrul perfect pentru relaxare.

Pentru ca in Green Village Resort atmosfera e mereu autentica, oaspetii vor gasi imprejurul vilelor, pe salba de lacuri, cateva familii de rate si lebede care si-au facut cuib, printre nuferi si stuf.

Facilitatile sunt multe si raspandite in tot resortul. De la piscina exterioara, ciubare si jacuzzi, la gradina organica, oaspetii gasesc in curtea resortului la fiecare pas, un mod de a-si petrece vacanta: restaurant, brasserie, entertainment center (billiard, darts, ping-pong, volei si fotbal pe nisip), cinematograf cu 3 sali acoperite si cinematograf in aer liber (situat in campingul Green Dolphin), terasa, kids club si magazin de suveniruri.
Complexul are un restaurant pe doua nivele si o Laguna Brasserie pe marginea apei.

Usor ascunsa de tranzitul natural prin resort, gradina organica se dezvaluie curiosilor dupa un portal de lemn pe care sta scris ”Gradina organica”. Parcelele de pamant sunt sadite cu seminte de legume si ierburi, pe care le folosim mai departe in prepararea mancarurilor din restaurant sau braserie.

Marina Bay este un element esential care se diferentiaza de alte unitati de cazare din Delta Dunarii – un golf special pentru clientii care vin cu barcile personale in resort.

Arhitectura resortului pastreaza caracterul local, iar materialele folosite la constructia cladirilor sunt durabile si ecologice. Acoperisurile sunt facute din stuf, dupa metode traditionale, ce caracterizeaza paradisul Deltei Dunarii, acest taram unic de vacanta.

Complexul e gandit ca all inclusive service, dar daca vreti sa testati si experienta locala lipoveneasca, satul e la 30 de minute de mers pe jos si acolo puteti gasi pensiuni care pregatesc pranzul cu mancaruri traditionale bazate pe peste,

In plus, complexul va poate pune la dispozitie, la cerere, barci pentru plimbari pe canalele Deltei, cu barcagiul transformat in ghid cunoscator de pasari si locuri frumoase de pe canale. Iar daca vreti sa vedeti si cel mai estic punct al tarii, Sulina, e la doar o ora de mers cu barca si complexul Green Village poate organiza o excursie la cerere.

Recomandarile urban.ro din localitatile si atractiile turistice parte din Destinatia Anului by Prima TV va sunt prezentate de Fuzetea.

Citește în continuare