Skip to content

In noiembrie veti putea lua parte la primul bal Bridgerton in Londra. Va veti costuma ca in 1830, veti lua cina, veti dansa, veti primi titlu nobiliar si veti fi tratat ca un aristocrat pentru o seara.

Secret Cinema, unul dintre cele mai imersive evenimente din Marea Britanie, pregateste o experienta unica in care invitatii vor petrece pentru o seara la un bal inspirat din Bridgerton. 

Experienta Bridgerton a fost anuntata sub forma unui mesaj scris de „Lady Whistledown” in care ii invita pe oaspeti sa urmeze calea indicata (de organizatori), sa isi aleaga un titlu nobiliar si sa se pregateasca pentru un debut „(ne)politicos” in inalta societate.

Evenimentul va avea loc pe 10 noiembrie intr-un loc secret din Zona 4 a Londrei, va dura 3 ore, biletele costa incepand cu 39 de lire sterline iar accesul va fi permis numai adultilor pe baza unui act de identitate. Cei care isi doresc sa traiasca pentru o noapte atmosfera creata de Shona Rhimes, se pot inscrie pe lista de asteptare aici, pe 6 iulie vor fi dezvaluite mai multe detalii despre balul inspirat de anii 1830.

Serata va fi centrata in jurul unui bal extravagant, precum cele pe care Daphne si Ducele de Hastings le onoreaza in primul sezon din Bridgerton, serialul-fenomen lansat la finalul anului trecut pe Netflix. Pe langa costumele specifice perioadei Regentei din Marea Britanie, vor fi disponibile mancaruri si cocktailuri decadente. Muzica va fi asigurata, cel mai probabil, de un cvartet care va reinterpreta hiturile pop in stil clasic, asa cum a fost si in cazul coloanei sonore a serialului.

Petrecerea va include si actori imbracati in personajele cunoscute din „Bridgerton”, momentan nu se stie daca vreunul dintre actorii din serial va fi prezent. La finalul serii, va avea loc un spectacol cu proiectii de lumini si filme realizat de Ateliers de Lumieres, responsabili si pentru experienta Van Gogh care a fost una dintre cele mai vizitate expozitii din ultimii ani.

Conceptul Secret Cinema isi propune sa ii ajute pe fanii unor filme sau seriale sa evadeze in universul lor preferat. Evenimentele lor nu sunt gandite sub forma unor proiectii de cinema sau petreceri, exista un intreg concept imersiv organizat precum aventurile de la Disneyland in care fiecare individ sa simta ca este parte din poveste. 

Seria de experiente imersive a inceput in 2007, fiind creata de Fabien Riggall. Primele evenimente au fost proiectii de filme in cladiri abandonate din Londra, ulterior au evoluat in productii spectaculoase la scara larga si un concept de petrecere „in 360 de grade” in care sunt stimulate toate simturile iar invitatii nu stiu daca ceea ce se intampla e real sau nu. Intr-o lume suprasaturata de tehnologie, Secret Cinema isi propune sa creeze experiente reale. Inaintea pandemiei au avut experiente dedicate serialului „Stranger Things”, filmelor „Casino Royale”, „Blade Runner, „Alien”, „Grand Budapest Hotel”, „Casablanca”, „Star Wars”, „Romeo si Julieta” si „Moulin Rouge”, ultimele doua fiind inspirate de productiile regizate de Baz Luhrmann.

Fiecare eveniment este realizat in parteneriat cu producatorul filmului sau serialului pe care este bazata experienta. Astfel, sunt incluse decoruri, costume, muzica si accesorii din filmele originale.

Intre timp, in Londra se desfasoara filmarile pentru urmatoarele 3 sezoane „Bridgerton”. Din pacate, actorul Rege-Jean Page care il juca pe Ducele de Hastings nu va mai aparea in productia creata de Shonda Rhimes, mai jos puteti afla motivele pentru lipsa lui si detalii despre ce urmeaza in universul controlat de Lady Whistledown.

Citește în continuare