Skip to content

Idei de cadouri. LEGO a lansat un buchet de trandafiri pentru Ziua Indragostitilor. Este inspirat de florile care nu se ofilesc si nu trebuie udate.

Intr-o perioada in care incep sa fie oferite cadouri doamnelor si domnisoarelor, o propunere inedita ar putea fi noul buchet de trandafiri de la LEGO. 

Creat din piese LEGO, noul set de constructie este gandit pe principiul florilor nemuritoare sau unui buchet de flori care nu se ofileste niciodata. Ar putea fi o metafora buna pentru o declaratie de dragoste.

Setul a fost creat special pentru Ziua Indragostitilor si se numeste “Icons Bouquet of Roses”, fiind gandit ca un element de decor al casei.

“Buchetul” face parte din colectia Lego Botanical care include multe alte versiuni din lego ale unor plante sau flori superbe. In cazul buchetului de trandafiri, setul contine 822 de piese si poate fi construit ca o activitate de cuplu. 

Pentru a crea un efect de realism, trandafirii au fost ganditi in diverse stadii de crestere, de la muguri pana la inflorirea completa. Sunt sustinuti pe tulpini verzi, insotiti de crengute de ipcarigea (numele popular este floarea-miresei) si pot fi asezati cu gratie intr-o vaza, pe masa din dormitor sau sufragerie. Desi sunt din plastic, au un aspect elegant, arata ca o piesa de arta digitala transpusa in realitate.

In ceea ce priveste inaltimea trandafirilor, cel mai mare are peste 30 de centimetri. 

Piesele sunt livrate in sase pungi, fiind insotite de instructiuni separate pentru fiecare etapa de inflorire.

Gandit ca o alternativa la cadourile traditionale, setul LEGO Icons Bouquet of Roses are pretul de 60 de dolari si poate fi livrat pana la Valentine’s Day sau Dragobete. Poate fi achizitionat aici

Daca persoana iubita este pasionata de LEGO, mai jos gasiti si alte seturi care pot fi daruite in urmatoarea perioada.

Citește în continuare