Skip to content

Incheiati vara pe Orange TV Go cu The Family Stone, o poveste amuzanta si emotionanta cu Sarah Jessica Parker, Diane Keaton si Claire Danes.

“The Family Stone” este un film care incepe ca o comedie si sfarseste intr-o poveste cu multe emotii si sentimente la vedere. E perfect pentru sfarsitul verii cand mai ai putin si te intorci la munca, iti faci planuri personale si de cariera si incerci sa pui undeva in program si rudele apropriate: iti da emotiile de care ai nevoie ca sa faci alegeri frumoase.

Filmul e despre o intamplare pe care am trait-o toti sub o forma sau alta cand am fost prezentati familiei iubitului sau iubitei doar ca, de data asta, povestea aduce intalnirea dintre doua lumi – una a boemilor amuzanti (adultii Stone) si alta a elegantei newyorkeze (iubita care vine in vizita), iar aceste diferente de statut puse fata in fata cu nesigurantele si vulnerabilitatile personajelor duc la lectii de viata impresionante pentru spectator.

Familia titulara Stone si marea lor casa suburbana se afla in centrul actiunii.Personajele sunt prezentate intr-un mod tipic, fiecare sosind pe rand intr-o casa drapata cu decoratiuni si zapada. Sunt un grup eclectic si dinamic de personaje cu care te poti identifica.

Everett (Dermot Mulroney) o aduce pe prietena sa Meredith (Sarah Jessica Parker) acasa de sarbatori. El intentioneaza sa o ceara de sotie in dimineata de Craciun si vrea sa o faca cu inelul bunicii sale. Familia lui trece prin vremuri grele si, in afara de fratele lui Everett, Ben (Luke Wilson), restul familiei nu o intampina prea calduros, urmand exemplul sefei familiei – mama, Sybil (Diane Keaton), care isi arata “coltii” inca din momentul in care Meredith intra in casa. Tatal, Kelly (Craig T. Nelson), incearca sa joace la sigur, dar restul familiei arata cat de inconfortabil se simte in prezenta ei, mai ales sora mai mica, Amy (Rachel McAdams), care o dispretuieste deschis de fiecare data cand o replica a acesteia ii da o cat de mica ocazie.

Meredith nu se ajuta nici pe sine, nu il ajuta nici pe iubit si nici nu e foarte intelegatoare cu familia. Este imposibil de nesigura si increzuta, foarte superficiala pentru standardul familiei si nelinistit – agitata. Bineinteles, este o tinta usoara pentru orice ironii si rautati, iar nesiguranta ei creste exponential in timp ce familia se aduna, inclusiv inca doi fii, Susannah (Elizabeth Reaser) si Thad (Tyrone Giordano), care asteapta impreuna cu sotul sau Patrick (Brian White) vesti despre procesul de adoptie pe care l-au initiat. Pe parcusul intalnirii lucrurile devin atat de ingrozitoare incat Meredith apeleaza la ajutorul surorii sale Julie (Claire Danes), iar in momentul in care aceasta soseste, neasteptata legatura a ei cu Everett este usor de observat.

The Family Stone este un film cu actori alesi pe spranceana. Distributia este cea mai mare atractie si cel mai mare punct forte al sau.

Toti cei de aici fac minuni impreuna, sustinuti de una dintre cele mai inspirate interpretari ale lui Diane Keaton din ultimele doua decenii. Aceasta a fost probabil prima data cand si-a asumat rolul matriarhului, un arhetip pe care a sfarsit prin a-l imbratisa in urmatorii ani cu suisuri si coborasuri.

Este spectaculos duelul intre Diane Keaton si Sarah Jessica Parker; prima e agresiva, malefica dar cu o mare iubire fata de familie pe care o simti dincolo de orice cuvinte, a doua este intr-o interpretare magnetica, departe de ce a facut pana acum in rolurile pentru care e cunoscuta global – e incordata, aiurita, amuzanta.

„The Family Stone”/ “Familia Stone” are puterea unui film cu care sa inchei vacanta, pentru ca e de vazut cu cei dragi, e relaxant, amuzant, dar plin de emotii si spune niste pilde frumoase pe care ai vrea sa ti le amintesti la sfarsitul vacantei de vara inainte de a veni peste tine tavalugul sarcinilor de serviciu.

Puteti vedea „The Family Stone” pe Orange TV Go pana pe 31 martie 2024 si il gasiti aici

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si cand sunteti in miscare, in plus, puteti castiga super premii la concursurile din aplicatie.

Citește în continuare