Skip to content

(video) Kate Middleton si Roger Federer s-au antrenat cu copiii de mingi de la Wimbledon. Totul pentru un film care face parte din promovarea turneului de tenis care incepe pe 3 iulie

Intr-un videoclip lansat in week end, Printesa de Wales, in varsta de 41 de ani, are ocazia sa-l provoace pe  Roger Federer la cateva schimburi de mingi si, de asemenea, are ocazia sa vada din culise ce fac cei din Ball Boys and Girls at Wimbledon, un program destinat adolescentilor care sunt copiii de mingi in timpul turneului de la Wimbledon.

Videoclipul incepe cu Printesa Kate echipata de tenis intampinandu-l pe Federer pe teren si discutand putin cu acesta, inainte de a intra intr-un meci de dublu.

„Jucam putin tenis?”, o intreaba el, la care ea raspunde: „Da, te rog”. Apoi, cei doi se dueleaza pentru cateva schimburi de mingi inainte de a vedea cum baietii si fetele de mingi fac un antrenament.

O fetita ii arata chiar si lui Kate cum sa stea pe marginea terenului in pozitie si sa arunce inapoi o minge de tenis catre un jucator cu bratul drept.

Printesa Kate si Federer vorbesc apoi cu antrenorii si se antreneaza cu adolescentii pe terenurile de pregatire destinate copiilor de mingi de la Wimbledon.

„Cand va uitati acum pe terenurile exterioare, cel mai uzat petic de pe teren este pozitia baietilor si fetelor de mingi”, le spune directorul turneului de la Wimbledon, Jamie Baker, lui Kate si Federer.

La Wimbledon sunt aproximativ 250 de adolescenti  care sunt copii de mingi la Wimbledon, varsta medie a acestora fiind de 15 ani, potrivit site-ului Wimbledon. Acestia incep antrenamentele in luna februarie la Raynes Park Community Sports Ground.

Intr-un interviu mai vechi, Kate a marturisit ca Federer i-a vizitat acasa si au mai schimbat cateva mingi, jucandu-se chiar cu printul George.

Printesa de Wales este foarte sportiva si, desi nu apar informatii despre antrenamentele de intretinere pe care le face, conditia sa fizica de la diverse evenimente sportive la care face si o mica demonstratie pe teren tradeaza antrenamente sustinute si o motricitate foarte buna.

Turneul de tenis de la Wimbledon incepe pe 3 iulie.

Citește în continuare