Skip to content

Sambata, Matthew Perry a promis ca va elimina comentariile controversate despre Keanu Reeves din viitoarele editii ale memoriilor sale: „Am spus un lucru prostesc”

Matthew Perry a promis ca va elimina comentariile sale controversate despre Keanu Reeves din viitoarele editii ale memoriilor sale, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”. Actorul din „Friends” si-a cerut scuze dupa ce a primit multe comentarii negative pentru ca a scris despre Reeves in cartea sa, intrebandu-se de ce actorul „inca mai umbla printre noi” cand actori „talentati” si „ganditori originali” precum River Phoenix si Chris Farley au murit.

Sambata, la Los Angeles Times Festival of Books, Perry a dezvaluit ca toate editiile viitoare ale cartii „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” vor omite numele lui Reeves.

„Am spus o prostie. A fost un lucru rau”, a declarat Perry la festival. „Mi-a venit in minte sa-l mentionez atunci pentru ca locuim pe aceeasi strada. Mi-am cerut scuze public fata de el, imediat ca cartea a aparut. Orice versiune viitoare a cartii nu va avea numele lui in ea”.

Perry, de asemenea, a dezvaluit ca, desi nu si-a cerut scuze personal lui Reeves, intentioneaza sa o faca. „Daca ma intalnesc cu el, imi voi cere scuze. A fost doar o prostie”, a spus Perry.

In timp ce pasajele din „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” care fac referire la Reeves au fost scrise ca o incercare de a aduce un omagiu celor ca Phoenix si Farley, executia a fost intampinata cu critici fervente. „Lista geniilor care au fost inaintea timpului lor este prea lunga pentru a o detalia aici – este suficient sa spunem ca aproape de capul oricarei astfel de liste ar trebui sa fie colegul meu de platou din „A Night in the Life of Jimmy Reardon”, River Phoenix”, scrie Perry.

Perry continua mai departe, scriind: „River a fost un om frumos, pe dinauntru si pe dinafara – prea frumos pentru aceasta lume, s-a dovedit a fi. Intotdeauna se pare ca baietii cu adevarat talentati sunt cei care se prabusesc. De ce oare ganditorii originali, precum River Phoenix si Heath Ledger, mor, dar Keanu Reeves inca mai umbla printre noi? River a fost un actor mai bun decat mine; eu eram mai amuzant. Dar cu siguranta m-am tinut pe picioare in scenele noastre – ceea ce nu e putin lucru, cand ma uit in urma cu zeci de ani.”

Perry si-a cerut rapid scuze pentru pasajul respectiv, in octombrie: „De fapt, sunt un mare fan al lui Keanu. Am ales doar un nume la intamplare, greseala mea. Imi cer scuze. Ar fi trebuit sa folosesc in schimb propriul meu nume”.

Biografia lui Mattew Perry, care continue multe detalii din viata zbuciumata a actorului din Friends a aparut si in Romania la Editura Nemira, o gasiti aici.

Citește în continuare