Skip to content

Noua gama Le Lift de la Chanel foloseste o planta noua pentru cosmetica – Lucerna (alfalfa)

Cercetarile laboratoarelor Chanel reprezinta o calatorie infinita. Brandul francez de lux lucreaza intotdeauna pentru a imbunatati ritualul de ingrijire a fiecarei femei cu produsele sale inovatoare dedicate tenului. Dupa lansarea Le Lift in 2013, linia anti-imbatranire adauga trei noi produse in cadrul carora stiinta si inovatia se completeaza perfect.

Gama Le lift are la baza un nou ingredient extras o planta nutritiva care are beneficii anti-aging asupra epidermei

Alfalfa, cunoscuta in popor sub numele de lucerna, este o planta nutritiva care contine minerale, oligoelemente, vitamine si aminoacizi.

Crema stimuleaza reproducerea keratinocitelor, care constituie marea majoritate a masei celulare la nivelul pielii, in timp ce consolideaza bariera acesteia de impuritati si mediul toxic. De asemenea, stimuleaza reinnoirea si activitatea fibrelor de elastina si creste sinteza colagenului de tip 1, cel mai flexibil dintre toate si secretat in piele, tendoane si oase.

Noile produse se regasesc pe piata in trei texturi fine care se adapteaza nevoilor tenului avand ca rezultat un ten mai neted si luminos. Zona ochilor are un produs dedicat cu o formula special creata – Le Lift Crème Yeux decongestioneaza si confera un aspect odihnit si luminous al ochilor cu ajutorul extractului de drojdie. Colectia Le Lift de la Chanel este disponibila in Chanel Espace Beaute din Baneasa Shopping City.

Ingredientul aflat la baza acestor creme detecteaza factorii individuali care conduc la imbatranirea celulara si aplica un tratament localizat

12 ani de cercetare stau in spatele formulei gamei Le Lift. Produsele anti-aging Le Lift au fost lansate de brandul Chanel in 2013. Pe baza stiintei epigeneticii, care rastoarna notiuni despre cauzele imbatranirii pielii, Chanel Research a apelat la biologia moleculara (biogenetica) pentru a le transpune in aceste produse care au devenit „medicamente” pentru ten, cu o abilitate de adaptare impresionanta.  Cu ajutorul epigeneticii, care explica in mod amanuntit de ce fiecare femeie imbatraneste diferit si studiaza schimbarile ereditare. O molecula activa extrasa din planta edulis constituie baza acestor produse de piele. Astfel, specialistii laboratoarelor Chanel au creat un produs patentat, de 50 de ori mai concentrat decat molecula originala, denumit 3.5 – DA. Ingredientul aflat la baza acestor creme detecteaza factorii individuali care conduc la imbatranirea celulara si aplica un tratament localizat in vederea restabilirii fermitatii optime a tenului.

Citește în continuare