Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go:  Dr Strange In Multiversul Nebuniei, cu lupta lui Benedict Cumberbatch intre a alege stiinta sau magia pentru a salva lumea.

 

Pentru acest sfarsit de saptamana, urban.ro si Orange TV Go va recomanda o poveste cu super eroi ca o evadare intr-o lume in care binele va invinge intotdeauna:  „Dr Strange In Multiversul Nebuniei”.

„Doctor Strange in Multiversul Nebuniei” a avut premiera la inceputul acestui an si este bazat pe super eroul Marvel Comics cu acelasi nume. Filmul este o continuare a productiilor de succes „Doctor Strange”, „Avengers: Endgame”, „WandaVision” si „Spider-Man: No Way Home”.

Doctor Strange in Multiversul Nebuniei este regizat de Sam Raimi (care a facut trei dintre filmele „Spiderman”) si ii are in distributie pe Benedict Cumberbatch in rolul lui Stephen Strange/Doctor Strange, pe Elizabeth Olsen in rolul Wandei Maximoff/Vrajitoarea Scaparatoare, Chiwetel Ejiofor in rolul lui Karl Mordo/Baron Mordo, Xochitl Gomez in rolul Americai Chavez si Rachel McAdams in rolul lui Christine Palmer.

Dincolo de distributia impresionanta si de desfasurarea de forte in partea de productie si efecte speciale, acest film a fost in atentia lumii intregi dupa ce a fost interzis in Arabia Saudita, Kuveit si Quatar pentru ca studiourile Disney nu au vrut sa scoata un personaj LGBT. E vorba de America Chavez, interpretata de Xochitl Gomez (starul din „The Baby-Sitters Club”), personajul fiind fidel modului in care a fost portretizat in benzile desenate Marvel.

Pentru cei care nu s-au intalnit inca cu doctorul Stephen Strange e bine sa stiti ca este un maestru al artelor mistice, celebru printre iubitorii de banda desenata inca din 1963. Producatorii Disney au decis in 2016 sa-l aduca pe ecrane pentru li s-a parut foarte actuala lupta lui interioara intre stiinta si magie. Stephen Strange, fiind un sceptic materialist si o persoana foarte rezistenta la tot ce inseamna misticism, e fortat sa-si deschida mintea si sa admita posibilitatea ca ar exista mai mult dincolo de lumea pe care o cunoaste.

Regizorul Sam Raimi este cunoscut pentru dinamica filmelor sale, dar si pentru ca are un umor britanic foarte cool, asa ca asteptati-va sa aveti parte de multa adrenalina cu zambetul pe buze.

„Dr Strange In Multiversul Nebuniei” poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pana pe 18 ianuarie 2023. Il gasiti aici.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare