Skip to content

O companie dedicata produselor destinate somnului cauta pasionati de branza pentru a-i plati cu 1000 de dolari, ca sa le testeze efectele in timpul somnului. Si in Romania se cauta specialisti in somn

O companie dedicata produselor de somn pregateste un nou studiu in care vrea sa vada modul in care consumul diferitelor tipuri de branza inainte de culcare le afecteaza calitatea somnului. De aceea, pentru cei care se afla in SUA, exista oportunitatea de a manca mai multe feluri de branza in fiecare seara, timp de trei luni, pentru 1000 de dolari, astfel incat sa participe la studiu si sa impartaseasca experientele. Candidatii alesi vor fi platiti pentru munca lor si toate costurile cu branza vor fi acoperite de companie.

Cercetarea va avea la baza mai multe tipuri de branza, astfel incat expertii sa verifice daca exista vreo legatura directa intre calitatea viselor si mancarurile considerate grele.

Compania cauta o echipa de cinci „visatori de produse lactate” pentru a experimenta impactul pe care consumul de branza il are cu adevarat asupra calitatii somnului, asupra nivelului de energie si daca creste probabilitatea de a avea cosmaruri.

Dorothy Chambers, expert in somn cu Sleep Junkie, spune pentru publicatia TODAY.com ca cercetatorii au mai multe intrebari in minte: „Testererii simt ca dorm mai bine sau mai rau dupa ce au mancat branza chiar inainte de culcare? Sunt mai energici cand se trezesc? Au mai multe cosmaruri? Exista aspecte nutritionale de luat in considerare daca auzim ca anumite branzeturi declanseaza raspunsuri similare in randul participantilor?”.

Există deja cercetari diverse cu privire la efectele meselor tarzii si odihna. Lucruri precum triptofanul, vitaminele B, histamina, tirozina si lactoza sunt toate implicate in modificari ale calitatii somnului, in bine sau in rau, iar diferitele tipuri de branza contin toti acesti compusi, care oferi mai multe detalii ceretatorilor, prin participantii la studiu. Detalii despre aplicatie, aici.

Si in Romania se cauta specialisti in somn. Pana pe 15 februarie, sunt deschise aplicatiile pentru acest post la cel mai important brand de articole pentru somn din lume, Emma, care ​​a deschis un birou local.

Compania ofera un salariu de 800 EUR/luna celor care vor sa le testeze produsele ca specialist in somn. Rolul principal al unui specialist in somn, pe langa testarea si utilizarea tuturor produselor trimise de brand, va fi si impartasirea experientelor cu aceste produse in social media. 

Citește în continuare