Skip to content

Plaja artificiala, locul in care va puteti bronza si in anotimpul rece

Tehnologia avansata aduce inca un beneficiu in viata voastra, mai ales daca sunteti un impatimit al bronzului. Lipsa soarelui nu este intotdeauna buna pentru organism, depresia, nivelul crescut de stres, anxietatea, starile de agitatie si insomnia pot fi doar cateva dintre efectele anotimpurilor reci asupra echilibrului interior, insa plaja artificiala este o alternativa care va poate oferi beneficiile oferite de razele soarelui.

Plaja artificiala nu contine radiatiile ultraviolete

Una din locatiile in care puteti merge la plaja artificiala este Aviatiei Wellnes Center, care va poate asigura un bronz frumos in anotimul rece fara a aduce daune pielii. Lipsa radiatiilor ultraviolete de pe aceasta plaja este datorata terapiei prin lumina. Incaperea este dotata cu o noua tehnologie, Suntech, care permite emiterea unei lumini asemanatoare soarelui. Nu este recomandat insa sa stati mai mult de o ora expusa la acest tip de lumina.  

Plaja artificiala va aduce beneficiile soarelui chiar si in inima iernii

Unul din beneficiile soarelui este producerea vitaminei D in organism, acest avantaj il puteti intalni si la plaja artificiala. Peretii incaperii sunt de asemenea tapetati cu sare de Himalaya care va poate imbunatati sistemul imunitar, dar si diverse afectiuni ale sistemului respirator. Fototerapia va poate ajuta si la intarirea sistemului imunitar, ameliorarea durerilor de oase si articulatii, dar si asupra pielii, care odata expusa la lumina devine mai stralucitoare. In egala masura, prin intermediul expunerii organismului la terapia cu lumina, va puteti impulsiona organismul pentru a miscora perioadele de convalescenta dupa afectiuni virale sau bacteriene. Nu trebuie exclusa nici asigurarea starii de bine si de relaxare pe care o puteti considera drept rasplata in urma unei saptamani aglomerate si grele la locul de munca.

Citește în continuare