Skip to content

Printul Harry si Meghan Markle vor produce filme, reality showuri si documentare pentru Netflix. Cuplul a semnat un contract pe mai multi ani cu platforma de streaming.

La sapte luni dupa iesirea oficiala din Familia Regala Britanica, Printul Harry si Meghan Markle au semnat un contract valabil pe mai multi ani prin care se angajeaza sa produca filme, documentare, reality-show-uri si seriale destinate copiilor pentru gigantul Netflix.

Intelegerea dintre Netflix si cuplul Harry-Meghan este asemanatoare cu contractul semnat de platforma de streaming cu fostul Presedinte american Barack Obama si fosta Prima Doamna, Michelle Obama. Compania acestora, Higher Ground Productions, a produs documentarul „American Factory” care a castigat un trofeu Oscar si urmeaza sa lanseze si alte filme si emisiuni inspirationale in viitorul apropiat.

Contractele multi-anuale au devenit o regula pentru marile platforme de streaming precum Apple Tv, Disney+ sau Amazon. Acestia vor isi asigure exclusivitatea celor mai mari nume din zona de divertisment.

In ultimele luni, Printul Harry si Meghan Markle au fost in negocieri cu mai multe platforme de streaming. Ted Sarandos, co-CEO-ul Netflix, se bucura ca i-a convins sa vina in familia lui.

Harry si Meghan au inspirat milioane de oameni din intreaga lume cu autenticitatea, optimismul si abilitatile de conducatori pe care le detin. Sunt foarte mandri ca au ales Netflix ca noua lor casa de creatie si suntem entuziasmati sa spunem povesti alaturi de ei.” a declarat Sarandos.

Harry si Meghan au adaugat ca „Vietile noastre, atat independent unul de altul cat si in cuplu, ne-au permis sa intelegem puterea spiritului uman: din curaj, rezistenta si nevoia de a crea conexiuni cu ceilalti. Ne vom concentra pe a crea continut care informeaza dar aduc si o urma de speranta. Fiind parinti tineri, e important sa lucram in directia programelor inspirationale pentru familii, sa spunem povesti dintr-un unghi adevarat si usor de inteles.

Cuplul are deja cateva proiecte in desfasurare pe partea de productie: un serial documentar despre natura si o serie animata despre femei inspirationale.

Vor crea programe care rezoneaza cu interesele personale si profesionale ale familiei lor, inclusiv cauzele pentru care lupta organizatia nonprofit pe care au creat-o la plecarea din Familia Regala, Archewell. Harry si Meghan si-au creat propria companie de productie care va angaja oameni, atat tehnicieni cat si oameni cunoscuti, vedete, care vor lucra pentru filmele si serialele lor.

Experienta lui Markle in televiziune provine din serialul „Suits” si desi nu are planuri sa revina la actorie, va apare in cateva documentare in viitorul apropiat. Meghan a fost ocupata cu gasirea noii locuinte in care s-au mutat recent, o vila cu 9 dormitoare, 16 bai si un cinematograf.

Harry a aparut recent in documentarul „Rising Phoenix” de pe Netflix in care a vorbit despre Jocurile Paralimpice pe care le-a patronat cu devotament si implicare.

Intre timp, Printul va lucra cu Oprah Winfrey pentru a produce un serial documentar pentru Apple TV+, concurenta celor de la Netflix, care va atrage atentia asupra importantei sanatatii mintale.

Va invitam sa revedeti mai jos tinutele purtate de cuplul Meghan-Harry in ultimele aparitii oficiale in calitate de membri ai Casei Regale Britanice.

Citește în continuare