Skip to content

Dupa serialul anulat de Netflix, Printul Harry si Meghan Markle filmeaza un reality show din intimitate, despre viata lor personala. Productia este considerata un afront la Jubileul de Platina al Reginei.

Presa americana a publicat declaratii ale producatorului noului serial in care Printul Harry si Meghan Markle vor aparea pentru a-si onora contractul in valoare de 100 de milioane de dolari pe care l-au semnat cu Netflix. 

Decizia vine dupa ce platforma de streaming a anuntat ca anuleaza una dintre productiile animate ale cuplului regal deoarece a pierdut un numar considerabil de abonati si se afla intr-un proces de optimizare al costurilor. 

Cand au anuntat despartirea de Familia Regala, Printul Harry si Meghan Markle au declarat ca nu isi doresc sa exploateze viata lor personala pentru audienta si bani si ca isi doresc sa aiba parte de intimitate, departe de atentia publica. 

Publicatiile americane au confirmat ca Harry si Meghan au revenit asupra deciziei lor si au inceput deja filmarile pentru o serie documentara de tip reality show, camerele de filmare au primit acces in vila lor din Montecito. Momentan nu se stie daca Archie sau Lilibet, cei doi copii ai cuplului regal, vor aparea in noul serial.

Unul dintre producatorii seriei care va fi lansata pe Netflix pana la finalul anului 2022 a declarat ca premiera primului episod ar putea coincide cu autobiografia Printului Harry care va aparea anul acesta, fiind una dintre cele mai asteptate carti de memorii ale anului.

Anuntul cuplului regal este considerat un afront la ceremoniile de celebrare ale Jubileului de Platina in care sunt sarbatoriti cei 70 de ani pe tron ai Reginei Elisabeta. Pentru natiunea britanica, este unul dintre cele mai semnificative si complexe evenimente ale anului iar posibilele dezvaluiri cu conotatie negativa sau acuzatii pe care le-ar putea face Printul Harry, ar umbri bucuria din jurul sarbatorilor monarhice.

Intr-o serie de imagini publicate in exclusivitate de DailyMail, Printul Harry si Meghan Markle au fost surprinsi alaturi de o echipa de filmare care i-a insotit la 2 evenimente publice la care au fost prezenti in New York si New Jersey in luna septembrie a anului trecut.

Desi initial s-a crezut ca filmarile erau pentru un documentar despre organizatii caritabile, dupa problemele financiare Netflix si lipsa de continut a cuplului regal – care nu a reusit pana acum sa livreze creatiile promise in contractul cu platforma de streaming – reorientarea catre viata personala a familiei Sussex ar fi cea mai usoara cale pentru a atrage audienta.

Initial, prima productie Netflix semnata de Printul Harry si Meghan ar fi trebuit sa fie un serial documentar despre Invictus Games, cea mai mare competitie sportiva internationala destinata militarilor raniti in operatiuni de lupta, o manifestatie a caror ambasadori sunt cei doi, fiind infiintata chiar de Printul Harry.

Intre timp, reprezentantii Palatului Buckingham s-au declarat ingrijorati de memoriile Printului Harry care a primit 20 de milioane de dolari pentru a dezvalui toata povestea vietii lui. 

Expertii regali sunt ingrijorati ca autobiografia Printului Harry pe care o scrie alaturi de JR Moehringer, scriitor castigator al unui premiu Pulitzer, ar putea afecta in mod iremediabil viitorului Familiei Regale britanice. In mod traditional, aura de mister si magie din jurul monarhiei a fost un element cheie in exemplul pe care Regina Elisabeta si familia sa il ofera publicului din intreaga lume.

In vremuri in care majoritatea personalitatilor si celebritatilor isi expun cele mai intime detalii ale vietii lor personale in spatiul public iar adolescentii si tinerii sunt agasati de exemple de comportamente negative, Familia Regala a fost considerata un contra-exemplu de educatie, demnitate, diplomatie. Dupa ce biografia lui Harry a fost descrisa de editura lui ca fiind „povestea adevarata a experientelor, aventurilor, pierderilor si a lectiilor de viata care l-au modelat pe Print”, reprezentantii Palatului Buckingham sunt speriati de efectul pe care dezvaluirile sale le-ar putea avea asupra viitorului monarhiei.

Mai jos puteti urmari alte declaratii ale cuplului regal din ultimii ani.

Citește în continuare