Skip to content

Recomandare de vacanta de la Orange TV Go, Lightyear. Personajul principal are vocea lui Chris Evans.

A venit vacanta mare, copiii nu mai au lectii si energia lor trebuie consumata cu ceva. Cateodata o solutie buna e un film in familie care poate duce la discutii educative.

In aceasta categorie, urban.ro si Orange TV Go va propun filmul Lightyear, o poveste care spune aventurile de dinainte de Toy Story.

In lumea filmului e o gluma despre cat de bine reusesc filmele Disney-Pixar sa dea sentimente obiectelor si formelor de viata care adesea nu le afiseaza in mod clar.

Finding Nemo este despre cum pestii au sentimente, Ratatouille este despre cum soriceii au sentimente, Cars este despre cum automobilele au sentimente. In mod similar, Lightyear este despre cum jucariile, dar si proprietarii lor au sentimente.

Lightyear il are in centru pe Buzz Lightyear (acum cu vocea lui Chris Evans). Il cunoasteti pe Buzz ca personaj principal in faimoasa franciza Toy Story, veche de 27 de ani, despre un baiat pe nume Andy si lotul sau de figurine, papusi si jucarii care in secret au amintiri, sentimente si emotii. Cu toate acestea, Lightyear nu este o continuare a aventurii solo a acelui mic erou de plastic (caruia Tim Allen i-a dat voce).

Conform traditiei Disney si Pixar, Lightyear (2022) este filmul SF din 1995 care a inspirat jucariile Buzz Lightyear din universul lui Andy. Andy l-a vazut pe Lightyear si a vrut figurina, pe care mama sa i-a cumparat-o in filmul original Toy Story.

Buzz Lightyear din filmele Toy Story este pur si simplu o reprezentare de jucarie a acestui Buzz Lightyear original, fictiv.

Lightyear in sine este o meditatie dulce asupra valorii prieteniei, o poveste de origine care ii da personajului titular un sens al scopului si o plimbare rapida printr-o lume cosmica adesea superba. Exista, de asemenea, o pisica robot amuzanta pe nume Sox. Per total, Lightyear este o aventura spatiala fermecatoare si acut amuzanta.

Parintii trebuie sa stie ca filmul are putina violenta care include urmariri si lupte pe baza de arme cu robotii si sunt abordate teme legate de orientarea sexuala a unor personaje.

Munca in echipa, perseverenta, empatia si curajul sunt teme proeminente, iar filmul incurajeaza oamenii sa ceara ajutor si sa pretuiasca talentele pe care le aduc ceilalti.

Filmul va da astfel contextul sa vorbiti cu cei mici despre un set de valori si de notiuni care vor fi tot mai prezente in viata lor.

Puteti vedea Lightyear la orice ora va doriti daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; el poate fi gasit aici pana pe 31 martie 2024.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Citește în continuare