Skip to content

Sebastian Stan il va interpreta pe tanarul Donald Trump intr-un film intitulat „The Student”, al regizorului iranian Ali Abbasi („Holy Spider”). Jeremy Strong din Succession va fi si el in distributie

Una dintre cele mai surprinzatoare stiri ale zilei de ieri in industria de film americana este faptul ca se face un film despre tineretea si debutul ca afacerist ale lui Donald Trump cu actorul de origine romana, Sebastian Stan, in rolul fostului presedinte american.

Din distributie mai fac parte Jeremy Strong, castigator al premiului Emmy pentru „Succession”, in rolul lui Roy Cohn, si actrita din „Borat 2” si „Bodies Bodies Bodies Bodies”, Maria Bakalova, in rolul Ivanei Trump.

Presa americana are versiuni diferite de titlu pentru film, unii spunand ca se va numi ‘The Student’ altii ‘The Aprentice’, insa toata lumea e de acord cu subiectul filmului: o explorare a puterii si a ambitiei, plasata intr-o lume a coruptiei si a inselaciunii. Este o poveste mentor-protejat care traseaza originile unei dinastii americane. Plina de personaje mai mari decat viata, filmul dezvaluie costul moral si uman al unei culturi definite de invingatori si invinsi.

Filmul va povesti eforturile lui Trump de a-si construi afacerea imobiliara in New York in anii ’70 si ’80, cercetand, de asemenea, relatia sa cu infamul avocat Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong. 

Povestea este regizata de iranianul Ali Abbasi (Holy Spider), castigator al unui premiu la Cannes si a intrat in lucru in aceasta saptamana.

Scenarist e un fost jurnalist care a mai zguduit lumea politica prin cartile sale. Gabriel Sherman, autorul cartii „The Loudest Voice in the Room: How the Brilliant, Bombastic Roger Ailes Built Fox News – and Divided a Country”. Romanul sau a inspirat miniseria Showtime „The Loudest Voice”, care l-a avut in rolul lui Roger Ailes pe Russell Crowe si la noi a fost difuzata pe HBO.

Anul acesta, Stan a primit nominalizari la Globurile de Aur si la Emmy pentru interpretarea rockerului Tommy Lee in drama biografica „Pam & Tommy”, produsa de Hulu. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul sau din Universul Cinematografic Marvel in rolul lui Bucky Barnes. Cea mai recenta aparitie a sa in rolul eroului a avut loc in serialul Disney+ „The Falcon and the Winter Soldier”, iar urmatorul sau rol va fi in „The Thunderbolts”, in 2025. De asemenea, Stan l-a interpretat pe cofondatorul Robinhood, Vlad Tenev, in filmul din aceasta toamna despre actiunile GameStop „Dumb Money”, iar printre rolurile sale recente se numara „Ghosted”, „Sharper”, „Bupkis”, „Fresh” si „The 355”.

Cel mai recent film al lui Abbasi, „Holy Spider”, a fost selectat ca propunerea Danemarcei pentru cel mai bun film international de lungmetraj la Premiile Oscar din acest an. Filmul, despre un jurnalist care investigheaza un criminal in serie in Iran, a concurat, de asemenea, pentru Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes si a castigat premiul pentru cea mai buna actrita pentru Zar Amir Ebrahimi. Abbasi a regizat, de asemenea, doua episoade din serialul HBO „The Last of Us”.

Vestea despre proiect vine in timp ce fostul POTUS este judecat la New York pentru frauda. Desi se afla in prezent sub acuzatii multiple in mai multe cazuri, Trump, pus de doua ori sub acuzare, are in vedere o revenire in Biroul Oval, fiind actualul favorit al Partidului Republican pentru 2024.

Citește în continuare