Skip to content

(video) A aparut trailerul „Mission: Impossible 7 – Dead Reckoning” pentru care Tom Cruise a filmat cele mai periculoase cascadorii din cariera. Filmul intra in cinematografe pe 12 iulie.

Tom Cruise revine in rolul lui Ethan Hunt in noul film al seriei „Mission: Impossible” intitulat „Dead Reckoning Part One”. Paramount Pictures a lansat un nou trailer al lungmetrajului care prezinta cea de-a saptea si penultima misiune a lui Cruise in rolul agentului IMF.

Primele imagini din film au aparut in luna decembrie a anului trecut cand Paramount a dezvaluit un videoclip cu cascadoriile impresionante pe care le face Cruise in noul film, conducand o motocicleta de pe o stanca si si aruncandu-se in gol de la mare inaltime.

Asa cum a obisnuit deja, devenind unul dintre cei mai de succes actori de filme de actiune din Hollywood, Cruise isi face singur o mare parte a cascadoriilor sale si isi pune deseori viata in pericol. Mai jos puteti urmari trailerul pentru Mission: Impossible 7. Dead Reckoning”.

In afara de Cruise, in distributie isi reiau rolurile din filmele precedente actorii Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby si Frederick Schmidt. 

Lor li se alatura noi personaje jucate de Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales si Charles Parnell.

„Dead Reckoning Part One” este scris si regizat de Christopher McQuarrie, care a semnat si blockbusterele din aceeasi serie intitulate „Rogue Nation” si „Fallout”. Va fi lansat in cinematografele din intreaga lume pe 12 iulie 2023 si va fi urmat, la aproape un an distanta, pe 28 iunie 2024, de „Dead Reckoning Part Two”, ultimul al seriei.

Fiind una dintre cele mai de succes francize din Hollywood — dar si cel mai valoros produs Paramount Pictures — filmele „Misiune Imposibila” au avut incasari de peste 3,5 miliarde de dolari in box office-ul mondial.

Dupa ce a atins un minim de incasari cu „Misiune Imposibila 3”, care a obtinut doar 398 de milioane de dolari la nivel mondial, Cruise a reusit sa relanseze cu succes franciza, ridicand profilul acesteia si devenind unul dintre cele mai fiabile nume din industria de divertisment. 

Al saptea film al francizei vine la un an dupa ce Cruise a fost considerat „salvatorul” industriei cinematografice, reusind sa readuca oamenii in cinematografe — dupa redeschidere post-pandemica — cu „Top Gun: Maverick” care a devenit cel mai mare succes de box office din cariera lui (incasari de 1,5 miliarde de dolari dintr-un buget de 170 de milioane de dolari).

Seria „Mission Impossible” este sub controlul absolut al lui Tom Cruise inca la adaptarea pentru marele ecran dupa un film de televiziune de succes. Filmul pentru cinema a fost creat la cererea lui Cruise, care e si producatorul general si actorul din rol principal, pentru a avea in portofoliu un erou de actiune pe care sa-l poata controla in orice licenta doreste.

Primul film a aparut in 1996 cand Cruise era suparat ca nu e luat deloc in calcul de marile studiouri pentru rolurile de super erou; l-a angajat pe Brian dePalma ca regizor pentru primul film si a facut filmul alaturi de Paula Wagner ca producator, Paula fiind agentul lui inca de la primii pasi in cariera.

Mission: Impossible a facut din locatiile spectaculoase si foarte celebre un trademark pentru productia sa.

Primul film din serie – in 1996 – a avut secvente filmate la Praga, in Londra dar si in Washington si Virginia. In 2000, echipa a mers in Australia si a ramas pentru mult timp si in America, in zona Utah.

In 2006 s-a mers in Berlin, la Vatican, dar si in Shanghai. Filmul lansat in 2011 s-a realizat in mare parte in Dubai si Bumbai, dar echipa a facut escale si la Budapesta, si Moscova.

In “Rogue Nation” care a aparut in 2015, Marocul si Austria au fost tarile unde echipa a filmat cel mai mult, dar au aparut in film si cateva locuri din Marea Britanie.

Cel mai recent dintre filmele din serie, „Fallout” – 2018 – a fost realizat in Paris si Londra, cu cateva secvente cu peisaje spectaculoase din Norvegia.

Citește în continuare