Skip to content

(video) A aparut trailerul pentru sezonul 19 din „Grey’s Anatomy”. Serialul incepe in 6 octombrie cu  Ellen Pompeo care raspunde: „Au fost sase luni foarte dificile”.

Cu ultimul episod din sezonul 18 in care Meredith Grey (Ellen Pompeo) a ramas la spital sa rezolve toate problemele – inclusiv suspendarea programului de rezidentiat, cel care a consacrat Grey Sloan Memorial Hospital, lucrurile par ca se reaseaza in trailerul pe care ABC l-a furnizat pentru anuntarea celui de-al 19-lea sezon al „Grey’s Anatomy”.

Trailerul o prezinta si pe Miranda Bailey, doar in haine de strada si doar in vizita, dar nu si pe Owen si Teddy, vazuti ultima oara fugind din tara la finalul sezonului 18.

Dupa cum a declarat anterior, Ellen Pompeo isi reduce prezenta pe ecran la doar opt episoade in acest sezon, cu cea mai mare parte a interactiunilor sale la inceputul sezonului, urmata de o revenire pentru final.

Din lista de distributie a noului sezon fac parte cinci noi actori, Harry Shum Jr., Adelina Kane, Alexis Floyd, Niko Terho si Midori Francis.

Adelaide Kane, cunoscuta publicului din Romania din serialul SEAL, disponibil pe AXN, este cea mai noua actrita in distributia „Anatomia lui Grey”, productia ajunsa la sezonul al 19-le si semnata de Shonda Rhimes.

De-a lungul timpului, o serie de televiziuni locale au cumparat drepturile de difuzare pentru „Anatomia lui Grey”, dar niciuna nu a difuzat serialul in intregime. Acum, publicul din Romania poate viziona toate sezoanele, inclusiv sezonul 19, pe platforma Disney+.

Serialul „Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai longevive si iubite productii tv, care a implinit 17 ani pe 27 martie 2022, si a avut sezonul 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar 21 de episoade, fiind intrerupt pe 13 martie 2020. Echipa filmului a donat din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

In sezonul 18, serialul a readus-o in atentia publicului pe Kate Walsh, ca dr. Addison Forbes Montgomery, care a aparut pentru prima oara in primul sezon al cunoscutei serii „Grey’s Anatomy”, insa a disparut o data cu sezonul 3, creatoarea seriei, Shonda Rhimes, oferindu-i alt serial, „Private Practice”, pentru care aceeasi dr. Addison s-a mutat la Los Angeles.

Citește în continuare