Skip to content

Travel Remotely calatorii virtuale pe jos, cu masina sau cu trenul prin New York, Dubai, Londra sau Tokyo in timp ce ascultati muzica radiourilor de acolo

E momentul tau pentru o pauza de bine. Lumea e mai frumoasa cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline.

In week end-ul acesta ai putea descoperi multe locuri din lume, fara sa te misti din fotoliul preferat

Pe website-ul Travel Remotely oricine se poate plimba pe strazile marilor orase din lume, cum ar fi Dubai, Londra sau Tokyo, iar dezvoltatorii acestei platforme promit noi localitati listate in fiecare saptamana.

Pe platforma, publicul poate alege daca vrea ca vizita sa fie efectuata ziua sau noaptea, precum si felul calatoriei: pe jos, plimbandu-se pe strazi, cu trenul sau cu masina. De asemenea, sunt optiuni si pentru nivelul de zgomot al strazii, daca preferati strazile linistite sau bulevardele centrale.

Filmarile care apar pe platforma sunt o combinatie de video la cea mai inalta calitate din orasele respective si fiecare filmare se poate descoperi si pe Youtube, daca selectati optiunea original video.

Parte din experienta este si programul radio – atunci cand selectati un oras, apar si radiourile care emit online, o parte in limba engleza, dar si in limba tarii unde se afla orasul respectiv.

Pentru cei care vor si experiente mai aproape de natura, o alta platforma de continut a gasit o metoda inovativa sa ne ajute sa calatorim. Triluri de pasari din jungla indiana, valurile marii de pe o plaja din Sardinia sau din Abu Dhabi, printre multe alte sunete disponbile publicului, sunt acum o varianta de tur audio ghidat.

Initiativa apartine Unify Cosmos, o platforma de dezvoltare personala, care a inceput sa adune sunete care ne duc cu gandul la relaxare. Cautarea a pornit in urma unei cercetari online dupa expresia cheie “cele mai cautate locuri relaxante din lume”.

Dupa ce au selectat locurile, cautate de publicul larg, au incercat combine fotografiile cu locurile respective cu un sunet specific acelui loc, luand partea audio de pe Youtube.

Lumea se vede mai frumoasa cu Maybelline si totul e mai frumos atunci cand ai grija cu ce-ti hranesti trupul si mintea, ce informatii te inconjoara, cum iti cladesti increderea de sine, ce alegi sa citesti si ce produse cosmetice alegi sa-ti reprezinte dorintele de frumusete si sa te ajute sa ti le indeplinesti.

New York e o stare de spirit, traita la superlativ. Maybelline isi gaseste inspiratia in pulsul metropolei, încurajandu-ne să exploram si sa ne afirmam creativitatea, pentru ca „if it last it NY it lasts anywhere”…

Uplift yourself si descopera produsele cu formule avansate si texturi revolutionare care iti transmit energia vibranta a New Yorkului si curajul de a fi tu insuti.

Citește în continuare