Skip to content

Pentru 23 de dolari, puteti locui o noapte in apartamentul lui Carrie Bradshaw din Sex and the city. Experienta include un mesaj de la Sarah Jessica Parker, cocktailuri Cosmopolitan, o sedinta foto cu un stilist-vedeta si ocazia de a proba hainele din dulapul lui Carrie.

Fanii „Sex and the City” vor avea ocazia sa viziteze apartamentul lui Carrie Bradshaw din serial. Ca parte din campania de promovare a continuarii „And just like that” care va fi lansata in decembrie pe HBO, Sarah Jessica Parker si Warner Bros Consumer Products au colaborat cu Airbnb pentru a oferi sederi de 2 nopti intr-un loc in care a fost recreat in cel mai mic detaliu apartamentului personajului Carrie. 

De la faimosul birou de scris unde isi redacta articolele, la tablourile de pe pereti si dulapul cu fuste tutu si pantofi Manolo Blachnik, apartamentul a devenit decorul intim al serialului filmat aproape in majoritate pe strazile si in restaurantele din New York. Pentru cei care au revazut serialul si s-au simtit apropiati de Carrie, este o sansa unica.

Oaspetii care isi doresc sa doarma in apartamentul lui Carrie pot sa depuna o cerere pentru inchiriere incepand cu 8 noiembrie, orele 12:00 si vor fi alesi pe principiul „primul venit, primul servit”, conform declaratiilor Airbnb.

In serial si in filme, apartamentul este descris ca fiind in cartierul Upper East Side insa, in realitate, este in zona Chelsea din New York. Sederea pentru o noapte este numai 23 de dolari, un pret-cadou menit sa celebreze cei 23 de ani care au trecut de la difuzarea primului episod al seriei. Pretul este accesibil insa rezervarile nu vor fi cu siguranta. 

Experienta este una de lux, imersiva si chiar unica deoarece inchirierea include si un mesaj de primire de la Sarah Jessica Parker, 2 cocktailuri Cosmopolitan – preferatele lui Carrie Bradshaw – si sansa de a proba o parte din cele mai memorabile costume create de Patricia Field pentru primele sezoane ale serialului. In dulap va fi inclus si faimosul tutu de balerina purtat de Carrie in intro-ul seriei. Pe langa aceste beneficii, oaspetii vor primi un brunch la un restaurant din zona, o sesiune de stil personal cu un stilist-vedeta din New York si o sedinta foto.

Rezervarile pot fi facute aici.

Despre acest proiect, Sarah Jessica Parker a declarat ca „Personajul Carrie Bradshaw imi este atat de apropiat si drag si a fost o mare bucurie sa fac parte din nou din universul Sex and the city pentru continuarea care va fi lansata in curand. Ma bucur ca audienta noastra va avea parte de aceasta experienta in New York-ul lui Carrie si vor putea sa mearga in pantofii ei, la propriu, pentru prima data.”

Platforma HBO Max a anuntat continuarea „And just like that” in luna ianuarie iar de atunci Urban.ro v-at tinut la curent cu noutatile de pe platourile de filmare.

Cele 10 episoade noi le vor avea ca protagoniste pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon si Kristin Davis. Alaturi de ele vor reveni Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson si Evan Handler care isi vor relua rolurile lui John James Preston (Mr.Big), Anthony Marentino, Steve Brady, Stanford Blatch si Harry Goldenblatt.

Actorul Willie Garson a decedat in mijlocul procesului de filmare, la jumatatea lunii septembrie, dupa o lupta crunta cu cancerul pancreatic. Producatorii si actorii si-au exprimat regretul fata de acest moment tragic si s-au declarat norocosi ca au reusit sa filmeze alaturi de el in ultimile zile ale vietii lui.

Singurul personaj principal care nu va reveni in universul „Sex and the city” este Samantha Jones, jucata de actrita Kim Cattrall, dupa o serie de scandaluri pe care le-a avut cu Sarah Jessica Parker de-a lungul anilor. Parker este unul dintre producatorii noului serial asa ca lipsa lui Jones nu este tocmai o surpriza pentru fanii stirilor din zona divertismentului. Insa au existat numeroase intrebari legate de modul in care va fi justificata absenta personajului pe micul ecran. Dupa ce Parker, Davis si Nixon au fost surprinse in timpul filmarilor pentru o scena de inmormantare, s-a speculat ca Samantha ar fi fost omorata. 

Casey Bloys de la HBO a declarat pentru TV Line ca „Asa cum se intampla si in viata reala, oamenii vin si pleaca din viata ta. Prietenile se pierd in timp si se dezvolta noi legaturi cu alti oameni. Si cred ca solutia noastra ilustreaza foarte bine ceea ce s-ar intampla in viata reala.”

Mai jos puteti afla tot ceea ce se stie despre noul sezon „And just like that”.

Citește în continuare