Skip to content

De Craciun, Mariah Carey este vocea din metroul londonez. La Bucuresti, pasagerii aud anunturile facute de actrita Isabela Neamtu

Una dintre cele mai cunoscute voci pop contemporane, Mariah Carey, este din nou in topul clasamentului Billboard Hot 100 cu melodia “All I want for Christmas is you”, iar de anul trecut, a mai castigat o pozitie cu “Oh, Santa”, piesa interpretata cu Adriana Grande si Jennifer Hudson.

Hitul “All I want for Christmas is you” a fost scris in 1994 chiar de catre Mariah Carey, si desi a primit nenumarate recenzii si nominalizari, melodia a ajuns pe primul loc in topurile muzicale globale abia in 2019, s-a mentinut in 2020, iar acum este pe locul 3.

In cultura pop contemporana, Mariah Carey a ajuns sa faca parte din magia Craciunului, artista fiind deseori in rolul de Craciunita in spectacolele pe care le-a avut, in aparitiile din media si in reclame, melodia fiind parte din toate playlisturile de Craciun de pe mapamond.

Acum, pasagerii metroului londonez au parte si ei de Mariah Carey, care le spune intr-un mod foarte frumos sa „stea in spatele liniei galbene”, ceea ce a adus surprindere si bucurie pentru acestia.

La Bucuresti, vocea din metrou apartine actritei Isabela Neamtu, cunoscuta publicului de pe scena Teatrului Nottara.

Din punct de vedere al activarilor de marketing, in ultimii ani metroul din Bucuresti a facut cateva evenimente care sa surprinda placut pasagerii. Recent, Art Safari a avut o expozitie in metrou cu reproduceri ale unor opere importante din colectii private si din muzee.  O parte dintre operele de referinta ale artei romanesti devin accesibile in spatii cotidiene pentru trei luni de zile. „Muzeul din Metrou” va circula pe magistralele 1 si 3 si va prezenta reproduceri dupa lucrari reprezentative ale artistilor romani, insotite de texte informative.

Si Ambasada Spaniei la Bucuresti, in colaborare Metrorex si Editura Polirom, a lansat o campanie de promovare a literaturii in reteaua de metrou a capitalei, „Atentie, se deschid cartile!”, implementata pentru al doilea an consecutiv in România.

Citește în continuare