Skip to content

Studiourile Disney sarbatoresc 100 de ani cu un concert itinerant. Turneul incepe in mai 2023 in Marea Britanie, urmeaza Germania, Elvetia si Austria, dar vor fi adaugate noi orase.

Pe 16 octombrie 1923, Walt Disney fonda Disney Brothers Cartoon Studio, primul sau studio de animatie. 100 de ani mai tarziu, Disney este mai mult decat desene animate extrem de populare, fiind un parc de distractii cunoscut de copiii din intreaga lume si de curand, si o platforma de streaming.

Programul aniversar, care se numeste „Wonder of Friendship – The Experience”, este caracterizat ca „o experienta multi-senzoriala captivanta, care vizeaza generatia Z si tinerii adulti”, dupa cum au anuntat oficialii, si cuprinde inclusiv concerte si o expozitie Disney.

Experienta multi-senzoriala „Wonder of Friendship – The Experience” inseamna peste 1.000 de metri patrati de instalatii diferite amplasate in patru camere, cu tematici ca Alice in Tara Minunilor, Lilo & Stitch, Regele Leu si Mickey si Prietenii.

Pentru aniversarea de 100 de ani, oficialii Disney au anuntat ca vor pleca in turneu in Europa cu Hollywood Sound Orchestra, care va interpreta cele mai cunoscute melodii din istoria studioului, printre care cele din „Frumoasa si Bestia”, „Marry Poppins” si „Encanto”, precum si fragmente din universul Pixar, Star Wars sau Marvel.

Evenimentele aniversare Disney incep in Marea Britanie, unde intre 31 mai si 8 iunie, va avea loc un tur in Glasgow, Leeds, Liverpool, Londra, Manchester, Birmingham, Cardiff si Bournemouth. Pana acum, compania a anuntat evenimente si in Germania, Elvetia si Austria, urmand ca noi localitati sa fie adaugate in turneu in curand.

Pe langa povestile fantastice ecranizate, Disney stie foarte bine sa vanda experiente diverse, in campanii de marketing foarte bine integrate.

De curand, compania a anuntat ca vinde bucati de lemne din copacii din Disneyland drept suveniruri. Parcul Disneyland din Anaheim, California, bazat din universul Piratilor din Caraibe, va pune in vanzare un numar limitat de suveniruri exlusive pentru fanii infocati ai companiei Disney. Este vorba despre un numar limitat de placi de lemn gravate care comemoreaza cronologic momentele speciale din istoria parcului.

Inspirat din universul super-eroilor Avengers, anul acesta s-a deschis o noua zona la Disneyland Paris, care poate fi vizitata de catre fanii Disney si Marvel. Este al doilea Avengers Campus deschis, primul a fost inaugurat in 2021 la Disney California Adventure Park.

In diferite distractii si locuri din Avengers Campus, vizitatorii vor putea intalni super-eroii preferati, se vor puteafotografia alaturi de ei si vor putea participa la jocuri interactive cum ar fi o competitie de dans cu protagonistii „Guardians of The Galaxy”.

Printre activitatile din Avengers Campus se numara si o misiune in care Spider-Man are nevoie de ajutorul fanilor care vor putea folosi lansatoare de panza cu senzori de miscare pentru a scapa de personaje;e negative.

Disneyland a lansat anul acesta si o experienta exclusivista de 100.000 de euro. Toate cele 12 parcuri tematice pot fi vizitate cu un avion privat in 24 de zile. Include 6 tari, 31 de situri istorice si cele mai luxoase restaurante si hoteluri din lume.

Noul tur propus de Disneyland le ofera fanilor universului Disney ocazia de a trai experiente inedite prin care vor vizita toate cele 12 parcuri tematice din lume cu un avion privat.

Intreaga calatorie este gandita sub forma unei experiente dedicate consumatorilor de servicii de lux supreme, dureaza 24 de zile si include tururi speciale prin cele mai cunoscute obiective ale lumii, incepand cu Taj Mahal, Sfinxul si Piramidele din Giza sau Turnul Eiffel.

Calatoria a fost planuita de Adventures by Disney, compania de calatorie a companiei de divertisment. Pasionatii Disney vor putea vedea 31 de situri istorice din intreaga lume, vor fi cazati in cele mai luxoase hoteluri si se vor bucura de 68 de mese. Vor fi transportati cu avionul privat Boeing 757 al companiei Icelandair care va fi adaptat tematic si va include servicii care sa asigure un confort maxim pasagerilor.

Citește în continuare