Skip to content

Un moment in familie cu Orange TV Go: Regatul secret. Un basm animat care beneficiaza de vocile Amandei Seyfried, ale lui Colin Farrell, Christoph Waltz, Beyonce sau Steve Tyler

Alegerea urban.ro si Orange TV Go pentru aceste zile e o animatie foarte amuzanta care are o distributie a vocilor exceptionala: “Regatul secret”.

Daca ati vazut cu cei mici “A Bug’s Life”, “Arthur and the Invisibles” sau “The Borrowers”, “Epic” e filmul perfect de vazut de 1 iunie. Este povestea unei adolescente singuratice (vocea ii apartine Amandei Seyfried) care este micsorata la dimensiunea unei zane pentru a ajuta locuitorii magici ai padurii in lupta lor impotriva raufacatorilor care au capacitatea sa faca natura sa putrezeasca.

Celelalte personajele principale au vocile lui Colin Farrell, Josh Hutcherson si Christoph Waltz.

Sunt dezbatute probleme parentale si ecologice, in plus apar si vocile unor celebritati care sunt rar conectate cu animatiile si care dau o nota speciala de umor intregii productii: Beyonce in rolul Reginei Tara, forta vitala regala a padurii, Steven Tyler in rolul unei omizi care imparte tuturor intelepciune, Pitbull in rolul unei broaste care se plimba pe roti si Aziz Ansari si Chris O’Dowd in rolul unei perechi de melci plini de viata.

Dar ceea ce va va impresiona cu adevarat – si pe dv, si pe cei mici –  este felul in care este realizata animatia pe computer: lumea microcosmica a padurii este luminoasa si detaliata si va fi un univers frumos de explorat de cei mici intr-un basm clasic in care binele invinge raul.

Povestea e inspirata din bestsellerul lui William Joyce, The Leaf Men and the Brave Good Bugs (desi ceea ce veti vedea are personaje originale), iar productia vine de la studioul Ice Age.

Regatul secret poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pana la sfarsitul lui martie 2023. Il gasiti aici .

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare