Skip to content

Colectionarii LEGO au acum Castelul Disney si 18 personaje Disney in forma legendarelor figurine. Seturile lansate de LEGO in aceste zile marcheaza aniversarea a 100 de ani Disney

Incepand de la 1 martie, LEGO Group da startul celebrarii celei de-a 100-a aniversari Disney prin recrearea unora dintre cele mai indragite momente din filmele Disney in forma iconica a caramizilor LEGO®, ca parte a noii sale serii video #SharetheWonder.

Seria de trei parti va prezenta scene din filmele Disney si Pixar atemporale si va incuraja fanii sa impartaseasca propriile lor momente Disney preferate construite in LEGO pe retelele de socializare folosind hastag-ul #SharetheWonder.

Disney100 este o celebrare a povestilor atemporale si a personajelor de neuitat care au distrat si inspirat oameni de toate varstele timp de un secol. Pentru a celebra 100 de ani de Disney, Grupul LEGO invita familiile sa impartaseasca minunea povestilor, imaginatia si jocul creativ pe care LEGO® Disney le-a inspirat de-a lungul celor 24 de ani de la lansare.

Grupul LEGO a dezvaluit, de asemenea, prima sa colectie de produse Disney100 pentru a ajuta fanii de toate varstele sa experimenteze magia povestilor LEGO Disney:

Cu acest prilej vor fi lansate 3 seturi aaniversare LEGO Disney dupa cum urmeaza.

Setul amuzant si de colectie LEGO BrickHeadz™ Disney 100th Celebration include figurine LEGO ale lui Oswald Iepurele norocos, Disney Mickey Mouse, Alba ca Zapada si Tinker Bell, astfel incat fanii cu varsta de peste 10 ani pot retrai amintiri iconice Disney cu unele dintre personajele lor preferate.

Setul LEGO este disponibil acum exclusiv pe LEGO.com si in magazinele LEGO..

Castelul magic LEGO DUPLO Disney 3 in 1  invita tinerii fani sa experimenteze magia castelului Disney cu Disney Mickey Mouse, Disney Minnie Mouse, Figaro, Daisy Duck si Donald Duck. Setul se transforma in trei constructii diferite, asigurand ca distractia nu se opreste niciodata pentru copiii mici cu varsta de peste 3 ani.

 Setul va fi pus in vanzare incepand cu 1 aprilie exclusiv pe LEGO.com si in magazinele LEGO la pretul de 99,99 € / 99,99 $.

Trenul LEGO Disney Celebration ii cheama pe toti tinerii fani Disney sa sara la bord si sa se alature sarbatorilor aniversare. Trenul de parada prezinta personaje Disney si Pixar indragite de la Mickey Mouse si Minnie Mouse, Moana, Peter Pan si Toy Story pe carele alegorice de parada pe masura. Setul va fi pus in vanzare de la 1 aprilie la pretul de 39,99 € / 39,99 $.

Casa LEGO Disney „Up”, din indragitul film Pixar, este pregatita pentru o aventura aniversara si invita fanii Disney si LEGO cu varsta de peste 9 ani sa se alature. Modelul LEGO al casei iconice din patchwork ii prezinta pe Carl Fredricksen, exploratorul salbatic Russel si Dug in timp ce se pregatesc de decolare. Setul Casa LEGO Disney „Up” va fi pus in vanzare incepand cu 1 aprilie la pretul de 54,99 € / 59,99 $.

Noua colectie LEGO Minifigures Disney 100 cuprinde 18 personaje Disney preferate de fani din ultimii 100 de ani.

Citește în continuare