Skip to content

(Video) In week end Roger Federer a cantat cu Coldplay in concertul de la Zurich. Coldplay e in turneul mondial „Music of the Spheres” si a ajuns si in Elvetia

Trupa Coldplay aflata in turneul mondial „Music of the Spheres” a avut ca strategie sa invite in multe dintre orasele din turneu cate o vedeta locala, o trupa cu care a cantat o piesa sau doua.

Artisti de la Lupe Fiasco la Craig David, Lauren Mayberry de la Chvrches si Bruce Springsteen s-au alaturat celor de la Coldplay in timpul unui segment special care are loc pe o mica scena satelit in mijlocul stadionului.

 Dar sambata, la Stadion Letzigrund din Zurich, Roger Federer, de 20 de ori campion de Grand Slam, recent retras din activitate, a revenit in lumina reflectoarelor cand s-a alaturat in fata publicului din tara sa natala pentru o versiune foarte speciala a piesei „Don’t Panic” de pe albumul de debut al celor de la Coldplay din 2000, Parachutes.

„Aventura vietii mele”, a scris Federer la o serie de fotografii pe care le-a postat ieri dimineata. In cadrele surprinse Roger Federer alaturi de sotia sa, Mirka Federer, fac parte dintr-o imbratisare de grup cu toata trupa Coldplay in culise inaintea concertului, urmata de o fotografie in care Federer isi ia locul in mijloc si pare ca se potriveste perfect in formatia cvartetului.

In alte fotografii, Federer merge cu Chris Martin spre scena inaintea momentului saau special cand a cantat la un shaker in timpul piesei „Don’t Panic”.

Intr-un videoclip postat de un fan pe Twitter, e momentul din concert cand Chris Martin l-a prezentat pe Federer ca fiind „colegul nostru” si a condus elegant publicul sa faca liniste pentru un moment solo special al lui Federer pe scena.

Iar cand trupa a cantat „Adventure of a Lifetime”, Federer a fost cel care a eliberat baloane umflate.

Federer duce o viata frumoasa de cand s-a retras din tenisul profesionist, in septembrie 2022; a participat la Met Gala anul acesta la editia care il celebra pe Karl Lagerfeld, a devenit una din vocile oficiale Waze (unde face comentarii super amuzante), a fost inspiratie pentru o instalatie prezenta la Bienala de la Venetia, iar recent organizatorii turneului de la Wimbledon au facut publice imagini cu el si Kate Middleton antrenandu-se cu copiii de mingi intr-un film de promovare a eforturilor sustinute din spatele turneului care a inceput pe 3 iulie

In urma cu cativa ani, Federer alaturi de jucatorii de tenis Novak Djokovic, Tommy Haas si Grigor Dimitrov acompaniati la pian de David Foster s-au distrat cantand intr-un moment care a fost deliciul intregii lumi.

Citește în continuare