Skip to content

Sambata, 4 martie, Printul Harry si medicul Gabor Mate vor sustine o conferinta despre pierdere si despre importanta vindecarii personale. Intalnirea va transmisa online global *de la ora 19 in Romania, un bilet costa 35 de lire

Sambata, 4 martie, Printul Harry si medicul Gabor Mate vor sustine o conferinta despre pierdere si despre importanta vindecarii personale. Intalnirea va transmisa online global, un bilet costa 35 de lire

Penguin Random House a anuntat ca va organiza sambata 4 martie un eveniment international online live in care Printul Harry va fi alaturi de medicul Gabor Maté, autor al bestsellerului Mitul normalitatii. Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica, pentru o conversatie intima, despre pierdere si despre importanta vindecarii personale.

La sfarsitul conversatiei va avea loc o sesiune de intrebari din partea publicului la care vor raspunde Printul Harry si Dr. Maté, iar evenimentul – care face parte din proiectele legate de lansarea cartii Spare /Rezerva a printului Harry – va include o introducere din partea CEO-ului Barnes & Noble/Waterstone, James Daunt.

Participantii se pot inscrie prin Eventbrite pentru a cumpara un bilet (costul acestuia este 34,29 Lire, evenimenul incepe la ora 19,00 , ora Romaniei, si va dura o ora) unde li se va solicita sa trimita o intrebare care ar putea fi apoi selectata pentru a i se raspunde in direct. Cei care au achizitionat bilet, vor putea accesa evenimentul prin Vimeo. Link-ul si parola pentru a accesa platforma vor fi trimise de catre Evenbrite pe e-mail in ziua evenimentului.

REZERVA, volumul de memorii al printului Harry, duce de Sussex, a fost publicat international pe 10 ianuarie 2023 in 16 limbi.

Cartea s-a epuizat la vanzare din primul tiraj de 15.000 de exemplare in Romania, iar in Marea Britanie, SUA si Canada cartea a ajuns la 1,43 milioane de exemplare vandute in prima zi.

Daca doriti sa cumparati Spare/ rezerva o puteti face pe nemira.ro si in librariile partenere, iar cartea este disponibila pe audiotribe.ro in format audiobook (in lectura actorului Alexandru Unguru) si ebook.

Dr. Gabor Maté este foarte apreciat datorita experientei sale vaste in subiecte precum: trauma, dependenta, stres si dezvoltarea copilului.

Printre cele mai cunoscute carti publicate, se numara: bestsellerul New York Times Mitul normalitatii. Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica, premiatul Pe taramul fantomelor infometate, Cand corpul spune nu: Costul stresului ascuns si Minti imprastiate. Originile si vindecarea tulburarii de deficit de atentie si a fost coautor al cartii Hold On to Your Kids: Why Parents Need to Matter More than Peers. Cartile sale au fost publicate la nivel international in peste treizeci de limbi.

Pentru lucrarile si scrierile sale medicale inovatoare, Dr. Gabor Maté a primit Ordinul Canadei, cea mai inalta distinctie civila a tarii sale. Cartile sale au aparut la editura Curtea Veche care, de altfel, a si gazduit o intalnire a lui Gabor Mate cu cititorii sai din Romania, in vara anului trecut.

Citește în continuare