Skip to content

LEGO lanseaza un nou set din universul Super Mario. Este o figurina a dragonului cu 2.807 piese care poate fi conectata prin Bluetooth. 

Compania de jucarii a anuntat recent ca in toamna acestui an va lansa o figurina LEGO dedicata dragonului din universul Super Mario. „The Mighty Bowser” va fi una dintre cele mai mari jucarii LEGO, cu o inaltime de 32 cm si o lungime de 41 cm, face parte din categoria de figurine colectionabile pentru adulti.

Pentru The Mighty Bowser au fost create piese LEGO noi care sa reprezinte cat mai bine armura si tepii monstrului din jocul video. O alta caracteristica a noii figurine este faptul ca va avea un sistem complex prin care anumite parti pot fi activate printr-un buton dedicat. 

Figurina vine impreuna cu un lansator mobil de mingi de „foc”, specifice personajului, avand abilitatea de a-si schimba pozitia capului si a gatului printr-un buton ascuns sub carapace. Pe langa acestea, pozitia monstrului poate fi modificata cu usurinta deoarece gura, bratele, mainile, picioarele si coada au fost gandite drept piese mobile. 

Setul contine, pe langa figurina, si o platforma specifica, alaturi de 2 turnuri care flancheaza personajul. LEGO spune intr-un comunicat ca figurina a fost conceputa pentru „adultii carora le place sa petreaca timp de calitate cufundati in activitati distractive si creative”.

Setul de 2.807 piese va fi pus in vanzare incepand cu 1 octombrie 2022 si poate fi cadoul ideal pentru fanii Super Mario dar si o activitate distractiva pentru intreaga familie. Poate fi comandat aici.

O alta caracteristica a noii figurine va fi faptul ca poate scoate sunete si efecte digitale prin interactiunea cu alte personaje din colectia ”Super Mario 64”, setul conceput de LEGO impreuna cu Nintendo si lansat in 2021. 

Pretul setului The Mighty Bowser porneste de la 266 de euro si este cea mai scumpa figurina din colectia LEGO Super Mario. Separat, fanii vor putea achizitiona o serie speciala de instructiuni prin care poate fi construit un intreg camp de batalie inspirat de universul Super Mario.

”Pentru acest set am vrut sa cream cel mai spectaculos model The Mighty Bowser. Asta inseamna ca a trebuit sa-l facem cat mai mare, deoarece cu cat o figurina LEGO are dimensiuni mai mari, cu atat pot fi introduse mai multe detalii. Dincolo de captarea detaliilor iconice ale personajului, am vrut sa-l facem sa para viu prin piesele mobile”, spune Carl Merriam, Senior Designer LEGO.

Figurina va face parte dintr-un catalog special prin care LEGO planuieste sa produca si alte seturi inspirate de jocul video. Printre acestea se numara ”Peach’s Castle Expansion Set” si ”The Adventures with Peach Starter Set” care au fost anuntate recent.

Nou catalog LEGO Super Mario va fi lansat in toamna acestui an iar toate figurinele de colectie se vor putea conecta prin Bluetooth la o aplicatie speciala de smartphone prin care utilizatorii vor putea sa castige monede digitale prin mini-jocuri specifice ce vor fi incluse in fiecare set si vor putea concura cu cei dragi prin modulului player-versus-player.

Citește în continuare