Skip to content

In Paris, Dior a deschis un spa exclusivist pe o barca de croaziera care se plimba pe Sena. Include tratamente cu seva vitei de vie Yquem, cu 200 de factori care sporesc longevitatea tenului.

Dior a pregatit experienta suprema in materie de rasfat si frumusete. Pentru viitoarea Saptamana a Modei Haute Couture, casa de moda franceza a creat un centru spa la bordul unei ambarcatiuni de pe Sena. 

Conceptul de spa exclusivist Dior Spa Cheval Blanc Cruise 2022 este inspirat de „Bains de la Samaritaine”, faimoasele bai pe barje din Samaritaine din secolul al XIX-lea care includeau bai de aburi, hidroterapie si tratamente cosmetice.

„Bains de la Samaritaine” a fost deschisa in secolul 19-lea dar a avut ca precursor baile „Samaritaine” deschise in 1608 langa o pompa hidraulica prin care era furnizata apa la Luvru. Au fost distruse in cele din urma la Marele Potop din Paris din 1910 – despre care puteti citi aici.

Oferta include o croaziera de o ora pe Sena, timp in care expertii casei de beauty Dior vor rasfata oaspetii cu una dintre cele 4 experiente de spa incluse in meniu – 3 camere single si o camera dubla, pentru cupluri sau prieteni. In plus, exista optiunea de a face 6 tipuri de sport de croaziera, sub supravegherea profesionistilor, inclusiv yoga, pilates sau tai chi.

Barca Dior are o punte superioara echipata in intregime cu obiecte de uz casnic din colectiile Dior si va fi ancorata la Pont Debilly, cu vedere spre Turnul Eiffel. 

Puntea barcii este decorata cu mobiler din ratan, panze cu imprimeul toile de Jouy si o paleta de culori linistitoare, menita sa introduca oaspetii in atmosfera de relaxare. Atmosfera continua pe cele 2 nivele inferioare unde exista un lounge si cele 4 sali de tratamente cosmetice, de frumusete, de ingrijire si rasfat.

Pentru tratamente faciale, exista doua optiuni exclusiviste, create in mod special pentru Dior Spa Cheval Blanc Cruise 2022. Prima este Dior Prestige Cruise, inspirate de efectele benefice ale trandafirului de Granville iar a doua este L’Or de Vie Cruise in care tratamentele sunt infuzate cu seva pretioasa a vitei de vie din Yquem care se afla la baza multora dintre produsele cosmetice ale casei de beauty Dior. 

Yquem este o zona recunoscuta pentru vinuri extraordinare. Specialistii Dior au reusit in ultimii 30 de ani sa cerceteze potentialul cosmetic al sevei din vita de vie si au descoperit ca are peste 200 de factori ce sporesc longevitatea tenului prin care functiile integrale ale celulelor pielii sunt revitalizate in mod spectaculos.

Pentru corp, exista doua optiuni de tratamente: Relaxing sau Energizing, ambele fiind bazate pe produsele inovatoare utilizate la spa-ul Dior Cheval Blanc din Paris despre care puteti afla mai jos. Fiecare tratament dureaza o ora si este gandit sa realinieze corpul si mintea si sa tina cont de fiecare aspect al unei persoane: fizic, emotional si spiritual.

La finalul acestui interludiu dedicat frumusetii, oaspetii vor fi intampinati pe puntea superioada de cocktailuri, in timp ce vor putea admira cele mai frumoase cladiri din Paris care i-au fost atat de dragi lui Christian Dior.

Spa-ul mobil Dior va fi deschis numai in perioada 29 iunie – 13 iulie 2022, preturile incep de la 670 de euro pentru un masaj, 750 de euro pentru un tratament facial si 150 de euro pentru pilates cu Julie Pujols. Rezervarile pot fi realizate pe adresa de email diorspacruise [at] diormail.com. Barca va efectua 5 plecari pe zi si exista optiunea rezervarii ambarcatiunii pentru o jumatate de zi sau pentru o seara, fiind gandita ca o experienta care sa completeze o escapada la Haute Couture Week 2022.

Mai jos puteti descoperi alte spa-uri din Paris, din Franta, din Europa dar si din Bucuresti, pentru rasfat in week-endul care urmeaza.

Citește în continuare