Skip to content

Bridgerton a fost reinnoit de Netflix pentru al treilea si al patrulea sezon. Shonda Rhimes s-a declarat socata de reactia publicului la plecarea lui Rege-Jean Page.

Drama de epoca Bridgerton, devenita cel mai mare succes Netflix la nivel global, va reveni pe platforma de streaming cu inca doua sezoane, dupa ce filmarile pentru sezonul al doilea se afla deja in desfasurare. Serialul va avea un al treilea si al patrulea sezon.

Netflix si Shonda Rhimes au confirmat vestea printr-un interviu publicat in Vanity Fair in care creatoarea serialului si partenera ei de productie, Betsy Beers, au povestit cat de emotionate au fost in privinta modului in care a fost primita seria.

Cele trei sezoane aflate in lucru vor pastra reteta de succes a primului sezon si vor fi bazate pe romanele best seller lansate de Julia Quinn din seria „Bridgerton”. Al doilea sezon se va centra pe o noua poveste romantica prin cautarea iubirii de catre Lordul Anthony Bridgerton, fratele lui Daphne. Scenariul va fi bazat pe cartea „Vicontele care ma iubea” care poate fi cumparata de aici, in limba romana. In mod logic, sezoanele 3 si 4 ar trebui sa urmeze linar cartile lui Quinn cu romanele „Propunerea unui gentleman” si „Seducatorul Domn Bridgerton”.

Bela Bajaria, vice-presedintele Netflix pentru productii de televziune a declarat intr-un comunicat de presa ca „Bridgerton ne-a luat pe sus. Echipa creativa, condusa de Shonda, a stiu bine ce face si a oferit o drama frumoasa, emotionanta si romantica pentru membrii nostri. Au planuri interesante pentru viitor si credem ca publicul va continua sa fie vrajit pentru ca planificam sa fim in universul Bridgerton pentru o lunga perioada de timp.”

Scriitoarea Julia Quinn, absolventa de Harvard cu diploma in Istoria Artei, are in aceasta serie 8 romane, primul sezon de Bridgerton ocupandu-se doar de cartea The Duke and I.  

In serie mai urmeaza The Viscount Who Loved Me, care se concentreaza pe fratele mai mare al lui Daphne, Anthony Bridgerton (interpretat in serial de Jonathon Bailey), iar Phoebe Dynevor – interpreta lui Daphne Bridgerton – a lasat si ea sa se inteleaga ca va fi o continuare: “Daca ne luam dupa carti, va veni acum randul lui Anthony” a spus actrita in interviurile acordate odata cu succesul seriei. Abia astept sa vad ce se va intampla mai departe, si mai ales daca Daphne se amesteca in viata lui Anthony, asa cum el s-a tot implicat in viata ei.”

Producatorul serialului Chris Van Dusen a starnit si el asteptarile publicului specificand ca sunt 8 frati in familia Bridgerton si ca echipa de scenaristi e preocupata sa creeze identitati si povesti pentru fiecare dintre ei. 

Succesul Bridgerton poate fi urmarit mai jos, a influentat colectiile de moda din vara urmatoare si vanzarile de carti.

La inceputul lunii aprilie, dupa anuntul plecarii lui Regé-Jean Page din universul Bridgerton, fanii serialului au avut numeroase reactii de nemultumire fata de creatorii serialului, in special fata de Shonda Rhimes. 

Intr-un interviu acordat recent revistei Vanity Fair, Shonda a vorbit despre modul in care a simtit valul de reactii negative primite dupa plecarea lui Page si despre cum ar trebui sa perceapa fanii serialului viitorul sezoanelor care urmeaza sa fie lansate: „Am fost foarte socata pentru ca de obicei asta se intampla cand ai omorat un personaj care a fost prezent de ceva vreme intr-un serial. Noi nu l-am omorat, e inca in viata! Este un actor puternic, uimitor si asta a insemnat ca ne-am facut treaba – in fiecare sezon, jobul nostru este sa gasim oamenii potriviti si sa punem cap la cap aceasta poveste incredibila. Nu ma asteptam la o reactie atat de exploziva tinand cont ca in fiecare carte este vorba despre o alta poveste de dragoste. Care ar fi continuarea acestei povesti? Pe bune: ce ar face Regé-Jean dupa asta? Le-am oferit finalul fericit pentru eternitate! Si acum avem urmatorul cuplu care vine. „

In presa s-au vehiculat zvonuri legate de motivele plecarii lui Page, zvonuri care au alimentat reactiile negative ale fanilor care au crezut ca este vorba despre bani sau despre faptul ca Rhimes nu isi doreste ca vedetele showului sa devina mai cunoscute decat serialul in sine. Adevarul il gasiti mai jos din declaratiile lui Page pentru Variety. Soarta personajului a fost dictata de cartile lui Quinn.

In plus, succesul Bridgerton l-a propulsat pe Regé-Jean Page in lista celor mai cautati actori din Hollywood. In cateva luni, a primit roluri principale in doua productii de top si este considerat favorit in a deveni noul James Bond.

Citește în continuare