Skip to content

Unde sa faceti Aqua Gym in Bucuresti

Pentru ca s-au ridicat restrictiile si viata incepe sa revina la normal e timpul sa incercati ceva nou, sa imbinati fitnessul cu inotul si sa optati pentru cursuri de Aqua Gym. Acest tip de antrenament este considerat o activitate terapeutica foarte eficienta, cu o multime de beneficii pentru sanatatea fizica si mentala, potrivita tuturor, inclusiv femeilor insarcinate, persoanelor mai in varsta sau celor cu probleme de articulatii. 

Aqua Gym-ul lucreaza toti muschii corpului, fiind un antrenament complet, in cadrul caruia tipul exercitiilor si dificultatea acestora variaza  

Cum Aqua Gym-ul este o combinatie intre inot si fitness, va veti bucura atat de relaxarea oferita de apa, cat si de avantajele exercitiilor care tonifiaza corpul si imbunatatesc circulatia sanguina, dar si buna functionare a sistemului limfatic. 

Nivelul apei din bazin ajunge in dreptul gatului, asa ca nu trebuie sa stiti neaparat sa inotati pentru a face Aqua Gym. In plus, instructorii au introdus acum forme noi si distractive de Aqua Gym, oferind clase cu dificultate variata. 

Totusi, ar trebui sa stiti ca unele scoli sau centre ar putea sa va solicite analize medicale inainte de a putea intra in bazin sau avizul medicului, mai ales in cazul in care aveti probleme de sanatate mai vechi (de exemplu, epilepsie, probleme respiratorii etc). 

In ceea ce priveste echipamentul necesar la sedintele de Aqua Gym, cu mici diferente in functie de scoala si instructor, acesta ar trebui sa contina costum de inot, casca de inot, ochelari de inot, prosop si papuci. 

5 locuri din Bucuresti in care puteti opta pentru cursuri de Aqua Gym

Aqua Sport 

Website:https://aqua-sport.ro/cursuri-inot-adulti/aqua-gym

Facebook: https://www.facebook.com/AquaSport09/

Aqua Sport are doua bazine in Titan si unul in Aviatiei, in toate cele trei locuri desfasurandu-se cursuri de Aqua Gym. O sedinta de Aqua Gym costa 70 lei, iar un abonament de 8 sedinte pe luna, 300 lei. 

Bery Fitness & Spa 

Website: http://bery-fitness-spa.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BeryFitnessSpa/

In bazinele de inot din Berceni si Iancului au loc si cursuri de Aqua Gym. Instructorii specializati va vor indruma in sedintele de Aqua Fitness, Aqua Aerobic sau Aqua Power. Costul unei sedinte, cu sauna gratis inclus, este de 50 lei, iar 8 sedinte 250 lei. 

Body Exprim 

Website: https://bodyexprim.ro/activitati/activitati-sportive-adulti/aqua-gym/

Facebook: https://www.facebook.com/bodyexprimro/

Un club complex, situat pe Bulevardul Constructorilor nr. 29A, sector 6, Body Exprim ofera o gama variata de antrenamente, din cadrul caruia fac parte si sedintele de Aqua Gym. Instructorii au variat felul antrenamentelor de la Aqua Zumba sau Aqua Shapes pana la Aqua Body Workout sau Aqua Gym Therapy. O sedinta dureaza 40-45 de minute, costa 50 lei, iar 8 sedinte 250 lei, pe luna. 

Viva Sport Club 

Website: https://vivasportclub.ro/servicii-viva/piscina/

Facebook: https://www.facebook.com/vivasportclub

Situat pe Sos. Oltenitei nr. 103, in sectorul 4, Viva Sport Club se adreseaza tuturor celor care iubesc sportul, indiferent de varsta. Printre antrenamente se regasesc si cursurile de Aqua Gym. Acestea dureaza 55 de minute, iar pretul unei sedinte de 60 lei si costul pentru 8 sedinte 280 lei. 

Pe langa aceste 5 optiuni, gasiti aici alte doua variante de luat in seama, ca si alte cateva centre in care puteti practica inotul de agrement sau unde puteti lua cursuri de inot. 

Citește în continuare