Skip to content

Interviurile urban.ro in 2022. De la Tim Burton la Morgan Freeman sau Jeff Bridges, plus nominalizatii la UNITER, GOPO peste 70 de interviuri cu protagonisti ai evenimentelor acestui an

2022 a fost un an bogat in informatii exclusive pentru urban.ro de care speram ca v-ati bucurat din plin.

Am participat la lansarile globale ale celor mai importante proiecte cinematografice, am fost fata in fata cu unii dintre cei mai important artisti romani si din lume incercand sa surprindem, printre intrebari si proiecte, o parte din sufletul si caracterul lor.

Le multumim foarte mult tuturor celor care au avut incredere in munca noastra si ne-au permis accesul la interviurile internationale, cum multumim fiecarui artist roman care ne-a daruit minute din viata sa pentru interviuri ample.

Ne mandrim cu toate interviurile de mai jos, o mandire amestecata cu smerenia si bucuria ca putem sa va oferim acces la asemenea informatii, ca putem sa va aratam lucruri frumoase din care putem invata cu totii ceva, ca putem sa demonstram in fiecare zi ca lumea poate fi si fara barfe, si fara oameni care traiesc doar din a fi celebri fara sa faca nimic, ca…. e lunga lista de “rele” din media de astazi de care ne ferim cu perseveranta.

Speram sa va faca placere sa va reamintiti aceste interviuri si sa va reintoarceti sa cititi sau recititi dintre ele.

Va multumim pentru tot, redactia urban.ro (Oana Vasiliu, Eduard Enache, Cristina Bazavan)

podcast in culisele filmului romanesc – Ruxx, serial HBO

interviurile anului 2021 pot fi descoperite mai jos

Citește în continuare